Veljen yo-juhlissa

yojuhlat-80.jpg

Meillä juhlittiin viikonloppuna veljeni lakkiaisia ja sää juhliin tuli kuin tilauksesta. Kuten aina kaikissa sukujuhlissamme, tein myös lakkiaisiin voileipäkakut, lohi- ja kinkkuversiot. Lisäksi tein suklaamuffinsseja ja ystäväni teki porkkanakakkumuffinsseja. Mansikkakermakakut tilattiin taas Kakkukatrilta, hän loihtii ei vain upean näköisiä kakkuja, vaan myös ihanan makuisia. Karjalanpiirakat ja lihakukko tuli Joensuusta ja pannukakkurullan teki äitini. Tarjoiltavat oli kyllä ihan mainiot, vaikka itse häärinkin juhlien ajan keittiössä ja kameran takana ja meinasi unohtua syödä kokonaan. 🙂 Tänään ollaankin sitten töissä tankattu ylijääneillä herkuilla.

yojuhlat-1.jpg

yojuhlat-2.jpg

yojuhlat-3.jpg

yojuhlat-4.jpg

yojuhlat-5.jpg

yojuhlat-6.jpg

yojuhlat-7.jpg

yojuhlat-8.jpg

yojuhlat-9.jpg

yojuhlat-10.jpg

yojuhlat-12.jpg

Puin päälleni River Islandin smaragdinvihreän mekon, jonka olin tilannut Nellystä viime syksynä alennusmyynneistä. Mekko maksoi tuolloin vaivaiset 15 euroa ja on kyllä upea. Halusin perheemme vaatteiden mätsäävän yhteen, joten Eliksellekin löytyi kaapista vihreät chinot ja miehelle vihreä kauluspaita. Tuo River Islandin mekko oli kyllä aivan ihana, harmittaa vain että siihen tuli lankapako päivän aikana ja lisäksi tuo materiaali ei kestä yhtään vesipisaroita.

yojuhlat-70.jpg

yojuhlat-71.jpg

yojuhlat-47.jpg

yojuhlat-25.jpg

Aluksi jaksettiin poseerata ihan nätisti, mutta meidät tuntien homma meni nopeasti ihan vitsiksi.

kollaasi1.jpg

kollaasi2.jpg

kollaasi3.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *