Lepäämisen taito hukassa

ulkoilu-8.jpg

Flunssa jatkuu edelleen, mutta koska kuume ei ole noussut, olen kiltisti käynyt päivisin töissä. Tänään ja keskiviikkona tein kuitenkin lyhyemmän päivän ja lähdin jo lounaan jälkeen kotiin “lepäämään” ennen kuin piti hakea Elis päiväkodista. Molemmilla kerroilla maltoin makaa sohvalla, yrittäen ummistaa silmiä, vain vartin ajan kun jo olin hääräämässä koneen ääressä, keittiössä tai tikkaiden päällä.

Keskiviikkona rupesin tekemään mieheni kirjanpitoa tilikauden lähenevän päätöstään ja siihen upposikin muutama tunti tietokoneen ääressä paperisotkussa. Tänään taas rupesin siivoamaan, ensin imuroin ja siirtelin huonekaluja makuuhuoneessa ja lopulta löysin itseni keittiöstä tikkailta, asentamassa sinne uutta kattovalaisinta.

Tilasin jo reilu kuukausi sitten meille House Doctorin Molecular 5 -kattovalaisimen, mutta en ole saanut aikaiseksi asentaa sitä paikoilleen sen epäselvien ohjeiden vuoksi ja nyt se roikkuukin tuolla vähän sovelletulla tavalla. 😀 Mutta mikäs sen parempaa aikaa tehdä tällaisia hommia kun yksin kotona ollessa ilman, että taapero kiipeilee tikkaita pitkin perässä. En ole muistanut ostaa valaisimeen vielä lamppuja, joten kuvia siitä tulee varmasti myöhemmin viikonlopun aikana.

ulkoilu-1.jpg

ulkoilu-2.jpg

ulkoilu-4.jpg

ulkoilu-5.jpg

ulkoilu-6.jpg

ulkoilu-7.jpg

ulkoilua-3.jpg

Tänään on siis jo onneksi perjantai ja viikonloppu alkanut, joten saan minäkin ehkä vihdoin levättyä. Meillä on harvoin viikonloppuja, että miehellänikin se on kokonaan vapaa töistä ja harrastuksista, joten nyt aion kyllä ottaa todellakin rennosti, parannella itseäni ja sysätä lapsenhoidon hänelle. 😉

Postauksen kuvat ovat toissaviikonlopulta ollessamme meidän lähipuistossa. Mitäs tykkäätte asustani? Olen aivan rakastunut tuohon KappAhlin polvipituiseen trikoomekkoon ja farkkupaitaan.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *