Älä osta mitään -päivä

jouluvalot-19.jpg

Olen ollut aina todella kova kuluttamaan ja ostanut kaikenlaista hetken mielijohteesta. Vaatekaappini pursusi ennen Elistä jos jonkinnäköistä rytkyä, suurimmassa osassa vielä laput kiinnikin. Sama koski kenkiä. Ja laukkuja. Ja oikeastaan kaikkea. Eliksen synnyttyä siirsin tämän kuluttamisen lastenvaatteisiin, mutta onneksi vain hetkeksi. Heräsin siitä maniasta nopeasti ja innostuin äitiyslomalla sisustamisesta. Siis sellaisesta sisustamisesta, että aloin oikeasti säästämään rahaa kalliimpia hankintoja varten ja punnitsin pitkään ennen ostopäätöstä. Usein ehti jo mielikin muuttua siinä välissä, joten onneksi heräsin harkitsemaan hankintojani. Toki olen vieläkin tehnyt virheostoksia, joita kadun enemmän tai vähemmän, mutta useimmille hankinnoille onkin sitten löytynyt uusi koti. Hamstraamisesta siis olen päässyt suurimmassa määrin eroon.

Tänään aamulla päästyäni töihin ja avatessani sähköpostini, oli siellä kymmenittäin tarjoussähköposteja, jotka alkoivat sanoilla BLACK FRIDAY. Oikeasti meinasi revetä pelihousut katsoessani tuota sähköpostin määrää. Koskaan ei ole ollut sähköposti niin tukossa erilaisia tarjouksia ja vielä ihan oikeasti kun alat tarkastelemaan niitä, niin ne on ihan naurettavia! Otin sähköpostistani jopa kuvakaappauksen ja jaoin sen Facebookissani, koska siis onhan tämä ihan sairasta…

Kaikkihan sen jo varmaan tietää mikä tämä Black Friday on. Jenkkilästä rantautunut ihan kreisi shoppailupäivä, joulusesongin avauspäivä. Sitä vietetään kiitospäivän jälkeisenä päivänä eli marraskuun neljäntenä perjantaina. Ja tietystihän sen piti rantautua tänne Suomeenkin, hohhoijaa.

Hauska sattuma tänä vuonna on kuitenkin se, että samana päivänä vietetään Älä osta mitään -päivää, mikä siis riitelee hyvinkin vahvasti tuon Black Fridayn kanssa. Taitaa kuitenkin tuo Black Friday piestä tänään kuusnolla ainakin jos on sen näkyvyyttä katsominen. Itsehän aion siis viettää Älä osta mitään -päivää, tosin en ihan kirjaimellisesti, koska yhden joululahjan laitoin tilaukseen tänään. Tuo joululahja tosin ei liittynyt millään tavalla Black Fridayhin eikä ollut missään tarjouksessa, vaan puhdas sattuma. Ja täytyyhän sitä varmaan ruokakaupassakin vielä käydä.

jouluvalot-21.jpg

jouluvalot-22.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *