Viikko lumoinstaajana

Toissaviikolla oma instagram-tilini @montasyytarakastaa hiljeni, kun oli vuoroni toimia lumoinstaajana. Jännitin etukäteen keksinkö mitään julkaistavaa, sillä kyseinen viikko oli melko hiljainen ja seuraajat pompsahtivat yhtäkkiä vajaasta kahdestasadasta lähes tuhanteen.

Suunnittelematta kuitenkin on aina paras ja arjesta löytyi useampikin hetki, jotka vaativat instagramissa julkaisua. Kehoitin omalla instagram-tilillä hypätä mukaan kyytiin heti viikon alussa ja moni seurasikin, kiitos siitä. 🙂 Ja kiitos kaikille teille, jotka liityitte seuraajikseni tämän viikkoni lumoinstaajana myötä!

Halusin kuitenkin vielä jakaa tätä kautta teille kaikille koosteen viikostani lumoinstaajana, joten tässäpä tämä!

lumoinstaviikko.jpg

Viikonloppuna kaivoin kaapeista joulukoristeet ja monta vuotta sitten ostamani joulukalenterikin pääsi pitkästä aikaa käyttöön // Julkaisin blogissa edellisen viikonlopun kuvauksen tuotokset tästä aivan ihanasta pienokaisesta // Sain vihdoin tuunattua jo vuoden päivät sitä odottaneen jakkaran

Posti toi Muuton Dotsit ja sain kiinnitettyä ne seinään, tästä juttua myös blogissa // Kotimatka töistä ei olisi voinut olla hienompi, vaikka ulkona jo pimeni // Blogissa nähtiin kuvat upeasta routaisesta aamusta

Viikonlopun jälkeinen päiväkotipäivä väsytti Eliksen // Innostuin tuunaamaan Stigan jääkiekkopeliä taaperolle sopivaksi // Maanantaiselfie, viikon paras päivä 😉

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *