Kohti uutta vuotta

iltapaiva-41.jpg

Tänään on 29-vuotis syntymäpäiväni. Jee! Viimeinen vuosi kakskymppisenä hurahtaa käyntiin siis tästä ja seuraavan kerran luku alkaakin kolmosella ja juhlitaan pyöreitä. Synttäreistä huolimatta ei tämä päivä poikkea mitenkään normaalista, aamupäivä töissä ja iltapäivä kotosalla Eliksen kanssa.

Huomenna juhlitaan uutta vuotta ja saas nähdä lähdetäänkö mihinkään vai ollanko silloinkin vain perheen kanssa kotona. Ajatuksena oli kyllä kokoontua yhteen muutaman ystäväni ja heidän perheensä kanssa. Ihanaa kun yhä useampi alkaa olla perheellinen, niin nämä juhlapäivätkin menee samoissa merkeissä eikä tarvitse katkerana jäädä kotiin, kun muut laittaa jalalla koreasti.

Eilen oli aivan uskomattoman kaunis ilma ja lähdimmekin Eliksen kanssa heti aamupäivästä ulkoilemaan. Päätin napata myös kameran mukaan, toiveena saada kivoja kuvia Eliksestä. Homma meni kyllä ihan reisille, koska en saanut koiraamme sidottua mihinkään ja oli vaikea kuvata pitämällä hihnaa toisessa kädellä. Myöskään Elis ei ollut kovinkaan yhteistyökykyinen, vinkui ettei saa kuvaa.

Nyt lähden hakemaan postista toissapäivänä(!?!) netistä tilaamiani Nespresson kahvikapseleita meidän UMilk -koneeseen ja nauttimaan synttärieni kunniaksi oikein kunnon sumpista! Hankin vuosi sitten tuon UMilkin meille Stockalta alennuksesta ja alkupaketin mukana tulleiden kahvien jälkeen en ole saanut aikaiseksi tilattua niitä lisää, joten vuoden päivät on tuo kone ollut käyttämättä.

Toivotan jo nyt kaikille oikein mukavaa ja railakasta uutta vuotta, en varmaan ehdi tässä postailemaan ennen vuoden vaihdetta. <3

iltapaiva-10.jpg

iltapaiva-20.jpg

mina-1.jpg

iltapaiva-25.jpg

iltapaiva-29.jpg

iltapaiva-36.jpg

iltapaiva-5.jpg

iltapaiva-42.jpg

iltapaiva-43.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *