River Islandin alennusmyynnit

meitsi-10.jpg

Sovittiin ystäväni kanssa jo viikolla, että hän ottaisi asukuvia uusista vaatteistani, jotka hetken mielijohteesta tilasin River Islandin alennusmyynneistä. Olen muutaman kerran tilannut River Islandin verkkokaupasta vaatteita ja vasta sovitellessani niitä viime Tukholman reissulla Gallerian ostoskeskuksessa sijaitsevassa liikkeessä, tajusin mitoituksen heittävän yhdellä koolla. Normaalisti koon 36 vaatteita käyttävänä, tilasin tällä kertaa koon 34 vaatteita ja ensimmäistä kertaa ne istuivat päälleni kuin nakutettu.

Tykkään River Islandin vaatteita ihan hirveästi, mutta en raaski yleensä ostaa niitä normaalihintaisina vaan odottelen kiltisti alennusmyyntejä. River Islandin toimituskulut ovat onneksi ilmaiset, kun ostaa yli 60 eurolla, mutta koska palautus ja vaihto onkin Britteihin hankalampaa ja maksullista, en viitsi kovinkaan mielelläni tehdä hutiostoksia ja myös siksi suosin alennusvaatteita. Zalandolla on valikoimassaan jonkin verran River Islandin vaatteita ja sieltä taisin ensimmäiset kyseisen merkin vaatteet tilatakin, mutta valikoima on huomattavasti suppeampi.

Tilasin alennusmyynneistä mm. tämän kuvissa näkyvän ihanan mekon ja neuleen. Tällä kertaa tilaukseni meni niin nappiin, ettei yhtäkään vaatekappaletta tarvinnut miettiä käyttäisinkö ja siksi innostuinkin heti pitkästä aikaa asukuvien ottamisesta. Tuo musta mekko ei ehkä tuolla pellolla vallinneessa tuulessa päässyt edukseen päälläni, mutta tykkään siitä kyllä kovasti. Erilaisilla paidoilla, kengillä ja asusteilla siitä saa helposti muokattua toimistokäytöstä bilekäyttöön ja arkikäyttöön sopivan mekon.

Mitäs tykkäätte uudesta ”granny” tukastani? Instagramissa ja Snapchatissa seuraavat ovatkin jo tukan nähneet. Ehdin yhden päivän nauttia pastellinsinisestä tukasta, mutta koska luottokampaajani halusi tehdä muodonmuutoksen mahdollisimman hellävaraisesti hiuksilleni, ei väri oikein tarttunut latvoihin ja jouduimme käsittelemään tukkaa seuraavana päivänä uudelleen, lopputuloksena sinisenvioletinharmaa tukka. Yritämme vielä uudelleen palauttaa pastellinsinisen oikeanlaisella lopputuloksena, mutta annamme tukan nyt hetken levätä.

meitsi-4.jpg

meitsi-11.jpg

meitsi-12.jpg

meitsi-18.jpg

meitsi-2.jpg

meitsi-22.jpg

meitsi-24.jpg

meitsi-9.jpg

meitsi-21.jpg

meitsi-29.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *