Peuranpää makuuhuoneessa

peurakoriste.jpg

Jaoin muutama viikko sitten Snapchat tililläni videota, jossa ihastelin K-Raudan sisustuspuolta. Kauniit sisustusesineet ovat näköjään vallannut rautakaupatkin, nimittäin myös Bauhausista löytyy houkutteleva sisustusosasto. Bongasin K-Raudasta sitten tämän ihanan peuranpään, jota myydään siellä kahdessa eri koossa. Tämä on se isompi niistä ja täysin vailla tietoa mihin sen kotona laitan, päätin silti ostaa sen. Tiedän, että nämä sarvipäät ovat nyt melko suosittuja sisustusrintamalla, eikä tämä ole suinkaan ainoa sarvipää jonka olen meidän kotiin ostanut lähiaikoina, toinen niistä onkin jo vilahtanut aikaisemmassa postauksessani.

Kiikutettuani tämän kotiini, oli melkein heti kuitenkin selvää mihin sen laitan. Sovittelin sitä tuohon ja pyysin kämppistäni sanomaan mielipiteensä ja oltiin kyllä yhtä mieltä, että tuohon se kuuluukin. Ja siinä se nyt on. Ihan kuin taulujen lomassa olisi ollut juuri sitä varten odottamassa tyhjä paikka.

Mitäs mieltä te olette?

peurakoriste-25.jpg

peurakoriste-23.jpg

peurakoriste-19.jpg

peurakoriste-11.jpg

peurakoriste-3.jpg

peurakoriste-22.jpg

peurakoriste-20.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *