Habitare 2017, 2. päivä

Nyt on messut omalta osalta koluttu ihan joka nurkkaa myöten. Raahasin viimeisillään raskaana olevan ystäväni mukaan ja oli kiva seota jonkun samanhenkisen kanssa siellä yhdessä. Tällä kertaa ei vältytty lompakon keventämiseltäkään, mutta kirjoittelen ostoksista myöhemmin omassa postauksessa.

Aloitimme Habitare Signals-näyttelystä, jonka on suunnitellut ja tuottanut trendianalyytikko Susanna Björklund yhdessä muotolija Sisse Collanderin kanssa. Signals-näyttelyssä katsastetaan sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä ja pohditaan yhteiskunnallisia ilmiöitä ja megatrendejä. Todella mielenkiintoinen ja jos vielä aiot Habitare messuille niin suosittelen!

Koko messujen kauneimmat osastot olivat omasta mielestäni Glorian Koti -lehden ja Skannon. Skannon osastosta en siltä kaikelta häkeltymiseltä tajunnut edes ottaa kuvaa.

Messujen upeimmat tuotteet olivat ehdottomasti Matrin uusi kalustesarja Lempi sekä Finarten matot, erityisesti Suovilla villamatto, joka näkyi Hakolan osastolla molemmissa väreissä.

Tähän päättyy omat messupostailuni, ensi viikolla esittelen sieltä tekemäni löydöt. Toivotan mukavia messuiluja vielä Habitareen viikonloppuna aikoville! 🙂

4 kommenttia “Habitare 2017, 2. päivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *