Isyyspakkaus

Tämän postauksen kirjoittamista olen odottanut innolla. Toki olisin voinut kirjoittaa sen jo aikaisemmin ja julkaista vasta tänään, mutta kirjoitan sen nyt. Päätin siis muiden huhtikuisten odottajien innoittamana tehdä myös isyyspakkauksen ja koska olen sellainen täydellisyyttä tavoitteleva henkilö, ei tässäkään ollut varaa virheisiin. Onnistuin kaksi kertaa mokaamaan yllätyksen ja silti sain vielä yllätettyä C:n. Joko olen todella ovela tai C vain hieman hölmö.. 😉

Ensimmäisenä aloin selailemaan mitä muut ovat keränneet isyyspakkauksiinsa ja samantien alkoi omat ideat rönsyilemään ja lista tarvittavista tavaroista kasvamaan. Ensimmäinen asia minkä päätin pakkaukseen hankkia, oli lasten Peltor -kuulosuojaimet. Tarvitseehan poika sellaiset kun lähtee kannustamaan isiänsä peleihin. En sen enempää ala kertomaan jokaiselle hankitulle tavaralle taustoja, vaan listaan ne ja kirjoitan tarkemmin vain niistä tärkeimmistä. 🙂

20130214_173428.jpg
 • Lasten kuulosuojaimet
 • Kylpyankat
 • Hupullinen kylpypyyhe
 • Aterimet
 • Ruokalappu
 • Tuttipullo
 • Äidinmaidonkorviketta
 • Vaippoja
 • Kosteuspyyhkeitä
 • Hengityssuojaimia
 • Suojakäsineet
 • Harsoja
 • Tutteja
 • Niistäjä
 • Isä -muki
 • SodaStream -energiatiiviste
 • Mars-patukoita
 • Särkylääkettä
 • Korvatulpat
 • ”Faijayökkäri”
 • Uusi vauva – huoltajan opas
 • Sikareita
 • Konjakki
 • Paavo Pesusieni -paita vauvalle
Hintaa isyyspakkaukselle kertyi odotettua enemmän, mutta tuudittaudun siihen ajatukseen, että lähes jokainen tavara oli tarpeellinen eikä niinkään hupi-tuotteita juuri ole. Kuulosuojaimissa säästin n. 20 euroa, kun löysin Prismasta 5,95 euroa maksavat Kids -merkkiset kuulosuojaimet aitojen Peltorien sijaan. Sen sijaan itse laatikkoon meni 30 euroa ylimääräistä, sillä alunperin oli tarkoitus pakata tavarat äitiyspakkauksen laatikkoon, mutta päädyin ostamaan Hong Kongista ihanan arkun, josta saa hyvin lapselle lelulaatikon myöhemmin. Paavo Pesusieni -paita oli myös hetken mielijohde, kun sellaisen löysin ja C on Paavo Pesusieni -fani 😀 Tutit myös yllättivät, sillä oli tarkoitus tilata vain yksi tutti tekstillä ”Isin pelikaveri”, mutta mussukat.fi -sivustolla oli ihana kolmen setti, jossa jokaiseen tuttiin sai uniikin kirjailun. Niimpä meille tuli tutit ”Isin pelikaveri”, ”Hurmuri” ja kolmanteen pojan tuleva nimi. Samaiselta sivustolta löysin myös ihania turkooseja ja limenvihreitä harsoja sekä keltaisen ankka-aiheisen kylpypyyhkeen pojalle. Prismasta sain hankittua suurimman osan tuotteista, ”faijayökkärin” löysin Seppälän aleosastolta, paidassa teksti ”Super Dad” Superman-merkin sisällä. Kylpyankat kävin ostamassa BabyStyle -liikkeestä ja settiin kuului yksi isompi kylpyankka ja sen selässä kolme pientä kylpyankkaa, hintaa vain 5,9 euroa.
Kaikkia varmaan myös kiinnostaa nämä mokaukset, joilla yllätys meni kahteen kertaan pilalle. Ensimmäinen sattui kun olin lähdössä parhaan ystäväni ja tulevan sylikummin kanssa ostamaan tavaroita tähän pakkaukseen ja salamyhkäisyyteni herätti C:n kiinnostuksen ja juuri lähtiessäni ulos ovesta, huusi C perääni, että ”Nyt mä tiedän mitä sä oot menossa tekemään”, johon utelin tietenkin että no mitäs. Tähän C vastasi, että ”No sä aiot tehdä mulle sellasen isyyspakkauksen…” ja yritin vielä seivata kysymällä mikä ihmeen isyyspakkaus, jonka jälkeen repesin nauruun, koska olen todella huono valehtelemaan ja tuo kaikki tuli niin yllättäen. Hämmennyksen jälkeen suutuin ja lähdin ovet paukkuen kotoa ja laitoin viestejä perään, joissa tein selväksi että C pilasi koko jutun ja turha enää odottaa yhtään mitään. Tätä koko episodia ennen oli C kerran kaivamassa käsilaukkuani kun äkkiä huusin, että älä katso sinne, kun siellä olivat nuo lasten kuulosuojaimet ja hän tietenkin heti alkoi utelemaan, että mitä siellä on ja pakkohan se oli sanoa että hänelle yllätys, mutta hän ei saa sitä vielä ennen kun koko yllätys on valmis.
Sain siis C:lle uskoteltua, että en ole enää koko pakkausta tekemässä, sillä se ei olisi enää yllätys. Jatkoin salaa pakkauksen kasaamista ja väsäilin sitä valmiiksi töissäni. Onnistuin kuitenkin pilaamaan yllätyksen uudelleen tämän viikon maanantaina, kun tulimme C:n kanssa syömään toimistolleni ja olin täysin unohtanut, että kaikki hankkimani tavarat olivat työpöydälläni levällään. Hän ehti tietenkin nähdä vain kasan värikkäitä tavaroita ja äkkiä työnsin hänet ulos työhuoneestani ja laitoin oven kiinni hänen nenän edestään. Turhautuneena ja pettyneenä lysähdin tuolilleni itkemään samalla, kun äitini kävi hakemassa pahvilaatikon ja keräili tavaroita sinne piiloon. Asiasta ei enää puhuttu tämän jälkeen.
Toissapäivänä tulin kotiin kaupasta muutaman raaputusarvan kanssa ja sanoin C:lle, että haluaako hän raaputtaa ne kanssani, kun ostin ne palauttaessani muutaman tuotteen. C:n suu loksahti auki ja hetken hiljaisuuden jälkeen hän kysyi vain ”palautitko vain yhden asian vai aiotko palauttaa vielä useammankin?”. Tiesin hänen tarkoittaneen isyyspakkaukseen hankkimiani tavaroita ja totesin vain tylysti, että en tiedä vielä.
Tarkoituksenani ei ollut antaa vielä tänään ystävänpäivänä isyyspakkausta, mutta sain aamulla tekstiviestin, että postiin oli saapuneet viimeisetkin tilaukset ja lähdin kesken työpäivän hakemaan niitä ja kannoin arkun kotiin vauvan huoneeseen. Tein töissä ”kelan lapun”, joka oli kopio saamastani päätöksestä koskien äitiyspakkausta, mutta vaihdoin siihen kaikki tekstit koskemaan isyyspakkausta ja C:n tiedoilla tietenkin. Laitoin sen kirjekuoressa postilaatikkoomme. C tuli töistä kotiin ja avasi kirjekuoren ja hetken hämmästelyn jälkeen luki tekstin ”Isyyspakkauksen toimittaminen – Pakkauksen voit noutaa tulevan lapsen huoneesta.”
Isyyspakkaus oli erittäin mieluisa ystävänpäiväyllätys. 🙂 Sain myös itse yllätyksen työpaikalleni… 🙂
20130214_111639.jpg
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *