Kehto tilattu

Ja niin siinä vaan kävi, että suuret suunnitelmat itse ompelemasta ja rakentamasta kehdosta muuttuivat valmiin kehdon tilaamiseen. Käyn siis ostamassa tuolta Lastenhuone.fi:stä Mamas & Papasin valkoiset puiset jalat korikehtoa varten ja tilasin Briteistä Elegant Babystä korikehdon.

Googlettelin aluksi netistä vain tavallisia koreja, kun suunnittelin tuunaavani edes korin itse, mutta jotenkin päädyin sivustolle, jossa oli upeita korikehtoja ja tuo musta korikehto sopii juuri meidän väreihin. Kehdolla oli hintaakin vain tuon 50£. Ajattelin, että nyt on niin edullinen korikehto, että en varmasti tuunaa itse kun tulisi vain kalliimmaksi.

Ongelmaksi kävi kuitenkin se, että Elegant Babyn sivuilta ei pystynyt tilata Suomeen. Olin kuitenkin tässä vaiheessa jo niin ihastunut juuri tuohon korikehtoon, että otin yhteyttä Englannissa asuvaan tuttavaani, josko hänen osoitteeseensa olisi tuon voinut tilata ja hän lähettää sen minulle. En enää miettinyt toimituskuluja ja minkä hintaiseksi kehto tulisi loppujen lopuksi. Hän kehotti kuitenkin ottamaan yhteyttä verkkokauppaan ja kysyä mahdollisuutta Suomeen toimittamiselle ja jos se ei onnistuisi, niin hän olisi valmis auttamaan minua. Laitoinkin heille samantien sähköpostia ja tänään aamulla sain vastauksen, että se onnistuu. Ja niin lähti tilaus samantien menemään!

Nyt jännitetään milloin korikehto saapuu ja vastaako kuvaa. Korikehdolle tuli lopulta hintaa n. 100e, joten pääsimme sentään 60 euroa halvemmalla kuin ostamalla Mamas & Papasin korikehto Lastenhuoneesta. Ja uskon tuon olevan myös kauniimpi kuin mitä omien kätteni jälki olisi ollut ;D

c_7703033.jpg_35c_2a8.jpg
Mamas & Papasin valkoiset jalat korikehtoon.
elegantbaby-cream-baby-giraffe-wicker-mo
Elegant Babyn korikehto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *