Muuttuva mieli

Vihdoin ollaan kotiuduttu ja pystyy taas rentoutumaan ja elää normaalia elämää. Kaksi kissoista on vielä hoidossa, mutta muuten ollaan kaikki kotona. Tänään meni rikki myös raskausviikkoja 30.

rv30.jpg

Viikonloppuna voitiin vähän huonommin, kun perjantai-lauantain välisenä yönä heräsin kolmen aikoihin kamaliin viiltokipuihin alavatsassa ja vielä puoli kuuden aikoihin kiituuttelin hereillä kivuissani. Tässä vaiheessa herätin C:n ja soitettiin Jorviin, että mitäs tehdään. Jorvista käskettiin ottaa särkylääkettä ja jos kivut eivät lähde silläkään, niin soittaa uudelleen. En tiedä nukahdinko lopulta kipujen lakkaamiseen vai väsymykseen, mutta aamulla herätessä kivut olivat poissa. Suuntasin itseni läheisen ystäväni ihaniin häihin ja illalla kivut taas palasivat, mutta katosivat jo ennen nukkumaan menoa.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kivut palasivat taas samanlaisina kuin pe-la välisenä yönä ja tiesin jo heti kokeilla särkylääkettä. Taaskaan en tiedä nukahdinko lopulta väsymykseen vai kipujen lakkaamiseen, mutta aamulla herätessä kivut tulivat takaisin ja soitin vuorostani neuvolaan. Neuvolasta laitettiin lähete labraan hiivatesteihin ja ”samaan pakettiin” sain myös klamydiatestin ja sanottiin soittelevan viikon päästä. Olin aivan raivoissani ja purskahdin itkuun. Päätimme C:n kanssa samantien varata ajan yksityiselle lääkärille oman mielenrauhan saamiseksi ja haistatimme pitkät hiivatesteille. Saimme ajan samantien yksityiselle ja siellä katsottiin kohdunsuut ja ultrattiin. Vastausta viiltäville kivuille emme saaneet, mutta mielenrauhan saimme, sillä vauvallamme oli kaikki oikein hyvin. Hoikka hän oli, nimittäin rv 29+4 ja painoa 1166g. Lisäksi hän oli perätilassa, mutta ehtiihän tässä vielä oikein hyvin kääntyä. 🙂 Yksityisellä kysyttiin onko ollut ummetusta ja rupesin miettimään, että onhan siitä totta tosiaan jo muutamia päiviä kun on viimeksi tullut käytä ns. isolla hädällä. Luultavasti viiltokivut siis johtuneet tästä, mutta otettiin pissatestit varmuuden vuoksi ja siinä ei ollut mitään.

Saimme vihdoin myytyä elämäni kalleimman ostoksen eli suihkukaapin, jota mainostin jo ensimmäisten blogikirjoitusten joukossa. Tästä saadut rahat tosin menevät sohvan uudelleen verhoiluun sekä luottokortin poismaksamiseen. 😉 Mutta jes, vihdoin on vauvan huone ”tyhjä” ja päästään laittamaan sitä kuntoon. Aivan ihana tunne, olin jo nimittäin ehtinyt henkisesti valmistautumaan siihen, että suihkukaapin myynnissä tulee menemään vielä hetki jos toinenkin ja että huonetta ei päästäisi laittamaan valmiiksi ennen vauvan syntymää.

Eksyin myös alkuviikosta uuteen lastentarvikeliikkeeseen eli Lastenhuone.fi -myymälään ja voi ei mitä siellä olikaan heti sisälle astuessa, nimittäin maailman kaunein kehto. Mamas & Papas -merkkinen moses basket keinuvilla erikseen ostettavilla jaloilla. Aloin jo heti miettimään, että jos ostaisin pelkät jalat ja tuunaisin itse siihen korin, sillä pelkällä korilla oli hintaa huimat 159,-. Jalat olisivat olleet 62,-. Tiesin samantien kehdon nähdessäni, että suuret suunnitelmani kehdon itseompelemisesta olivat siinä ja tuon haluan. Otin kehdosta kuvan ja laitoin sen C:lle ja hän tiesi heti kuvan nähdessään, mistä oli kyse. 🙂 Meille siis tuleekin tuo aivan ihana Mamas & Papasin kehto tai siis sen jalat, mutta kori on vielä mietinnässä. Tästä tulee varmasti vielä oma postauksensa, sillä olen tehnyt jo suurta tutkimustyötä kehdon suhteen!

20130204_134156.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *