Jälkiasennettavat rullakorit

*Kaupallinen yhteistyö: Lanka ja Muovi Oy

Kun suunnittelimme kotimme kiintokalusteita, päätimme ottaa kaikki yhdestä ja samasta paikasta. Aloitimme tietysti jännittävimmästä eli keittiön suunnittelusta ja etenimme siitä kodinhoitohuoneen kaapistojen myötä lastenhuoneiden kalusteisiin. Olimme istuneet jo ties kuinka monta tuntia keittiöliikkeessä kesken molempien työpäivää ja energia alkoi jo selvästi hiipumaan.

Lopputuloksena lastenhuoneiden vaatekaappien sekä eteisen kaapistojen suunnittelu jäi todella pintapuoliseksi ja sisälle päädyimme laittamaan vain hyllyjä ja vaatetangot. Vaikka kokemuskin sen jo sanoi, että hyllyt on surkein tapa säilyttää yhtään mitään, etenkin vaatteita. Kaappien perät täyttyvät epämääräisistä vaatemytyistä tai jäävät kokonaan täyttämättä ja se jos jokin on huonoa säilytystä.

Nyt puoli vuotta katsottuani sekavia kaappeja, joka pahimmillaan sai aikaan sen, että inhosin viikata puhtaita vaatteita kenenkään kaappiin, päätin hankkia meille rullakorit.

Samoihin aikoihin tutkiessani netistä rullakoreja, otti kotimainen Lanka ja Muovi minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Olin vain muutamia viikkoja aikaisemmin vieraillut heidän nettisivuillaan ja leikitellyt ajatuksella kuinka monta rullakoria ja minkä kokoisia meille sieltä tilaisin. Yhteistyöehdotus tuli siis ihan loistavaan aikaan ja lähdin enemmän kuin mielelläni mukaan.

Lanka ja Muovi (click!) on kotimainen yritys, jolla on jo pitkät perinteet muovi- ja teräslankatuotteiden valmistuksesta Suomessa, yrityksen juuret johtavat 1950-luvun alkuvuosiin saakka. Lanka ja Muovi on monelle tuttu jo entuudestaan esimerkiksi rautakaupoista, sillä yritys on tänä päivänä muovipinnoitettujen teräslankatuotteiden johtavia valmistajia Pohjoismaissa. Viimeisimpänä Lanka ja Muovi on laajentanut valikoimaansa kekseliäisiin sisustustuotteisiin, jotka on niin ikään myös valmistettu muovipinnoitetusta teräslangasta.

Rullakorien (click!) asennus on todella helppoa ja ne sopivat mitoitukseltaan lähes kaikkiin vakiomittaisiin kaappeihin. Meidän kaapit on kaikki 60 cm leveitä ja 60 cm syviä, joka onkin yleisin kaappikoko. Kiskojen asentamisessa suositellaan asentamista vähintään 20mm päähän kaapin ulkoreunasta ja meillä sattui hyllylevyille tarkoitetut reiät olemaan juuri niin, että pystyin niitä hyödyntämään kiskoille.

Asentamista varten tarvitsin vain kynän, mitan, vatupassin ja ruuvinvääntimen. Kaksi hyllylevyä saatiin korvattua neljällä matalalla rullakorilla ja yhdellä korkealla rullakorilla, joten säilytystila todella saatiin tuplattua ja vaatteiden käyttöönottoa helpotettua. Lanka ja Muovi rullakorit on myös laadukkaita ja niiden kantavuus on jopa 20 kg.

Mikäli siis teilläkin oirehditaan epäsiisteistä vaatemytyistä kaapissa ja haluttomuudesta viikata puhtaita pyykkejä kaappiin, suosittelen korvaamaan hyllyt pikimmiten rullakoreilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *