Keittiön materiaalivalinnat

Nyt kun viimein Englannista tilaamani vedinmalli on saapunut, hain keittiön ovi- ja tasomallit lainaan Keittiömaailmasta voidakseni sovitella niitä yhteen muiden materiaalien kanssa.

Tuollainen T-bar vedin on houkutellut jo pitkään ja täydellistä yksilöä metsästin netistä monta päivää. Vedin ei ole ainoastaan hyvännäköinen vaan myös ote on mainio, joten uskon sen olevan täydellinen valinta.

Keittiön hallitseva sävy tulee olemaan tummanvihreä, joka on Keittiömaailman uutuussävy. Vaikka alunperin ajatuksissa olikin pastellinen vaaleanvihreä keittiö, päädyin tähän tummanvihreään heti kun näin sen myymälässä. Ilmettä keventämään valitsin myös saarniovet 3d-visualisointien mukaisesti yläkaappeihin toiselle seinustalle.

Tasoksi tulee paljon himoitsemani terrazzo-kivitaso harmaan sävyssä ja sama taso tulee myös vessoihin tasoksi. Tuo taso on vain niin superkaunis ja näin sen ensimmäistä kertaa livenä keittiön tasona Asuntomessuilla Laura Seppäsen Lumitiikerissä ja valinta oli sillä sinetöity. Allasseinällä tarkoituksena on tehdä 15cm nosto välitilaan kivestä, kun taas toisella seinällä on ajatuksissa laatoittaa ylös saakka.

Lattiaksi on tulossa valkoöljyvahattu saarniparketti, joten sen vuoksi päädyin myös saarnioviin ja sävy on lähes identtinen lattian kanssa. Keittiömaailman valikoimassa on eri hintatason ovia ja pähkäilin hetken edullisemman hintatason saarnioven kanssa, mutta se olisi ollut kyllä aivan väärän sävyinen parketin rinnalla, joten olen todella tyytyväinen lopulliseen valintaani.

Mitäs tykkäätte keittiön materiaaleista? Voisitteko kuvitella itsellenne tummanvihreää keittiötä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *