Päätös keittiötoimittajasta

Lupailin tätä postausta teille jo viime viikolla, mutta päivät on olleet todella kiireisiä enkä ole millään ehtinyt paneutua blogiin. Uusia sisustussuunnitteluprojekteja, omia tonttiasioita hoitaessa ja perhevelvollisuuksia, mutta nyt vihdoin sain aikaa itselleni ja blogilleni.

Olen viimein lyönyt lukkoon keittiötoimittajan, jota rakennusprojektissani käytän. Pyörittelin mielessäni useita eri keittiötoimittajia ja muutama yksityiskohta keittiössäni oli ratkaisevassa roolissa. Pyysin lopulta kaksi tarjousta, joista päätös syntyi puhtaasti luottamukseen.

Tiesin jo etukäteen suunnittelemani keittiön sisältävän paljon erikoisia ratkaisuja, jotka todella vaativat paljon ammattitaitoa sekä toki tiettyjä poikkeuksellisia mekanismeja ja monet mielessä pyörineistä keittiötoimittajista tippuivat pois vaihtoehdoista vain, koska heiltä ei saanut tarvittavaa mekanismia.

Olen päässyt työssäni suunnittelemaan keittiöitä monien keittiötoimittajien kanssa, kuten Puustelli, Keittiömaailma, HTH-keittiöt, Topi-Keittiöt, Noblessa, Nixi ja Amelia Keittiöt ja muutamat on toki noussut suosikeiksi sen perusteella miten palvelu on pelannut, jonka myötä minulla on syntynyt syvempi yhteistyö heidän kanssaan.

Oma keittiöni tulee tällä kertaa Keittiömaailmasta ja vaikka jouduinkin tekemään muutoksen ovimallin osalta, olen erittäin tyytyväinen päätökseeni. Käydessämme toisella tapaamisella läpi keittiön rakennetta ja mitä kaikkia lisälevyjä suunnitelmani vaatii, tajusin että tässä ei voida nyt tinkiä hinnasta jos haluan onnistuneen keittiön.

Ajattelin käydä myöhemmin erikseen läpi teille keittiötä, sen materiaaleja ja toimintoja, mutta sen voin jo kertoa, että siitä tulee aivan upea! Vielä pitäisi päättää kodinkoneet ja tämä onkin se vaikein osuus, kun en haluaisi näihin laittaa tonneja kiinni, mutta tiedän myös induktiolieden integroidulla liesituulettimella maksavan melko muhevan summan. Löysin kyllä niitäkin eri hintaluokasta, mutta pelkään ettei halvemmissa ole riittävää tehoa tuulettimen osalta.

Jos teillä on kokemuksia hyvästä kalusteuunista pyrolyysitoiminnolla, integroitavasta astianpesukoneesta ylös nostettavalla korilla sekä induktioliedestä integroidulla liesituulettimella, niin otan kaikki ehdotukset avoimin mielin vastaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *