Huomenna se alkaa!

Nimittäin maatyöt käynnistyvät huomenna. Hihkuin innosta jo torstaina saadessani viestin maaurakoitsijalta, että koneet on nyt viety tontille jo valmiiksi. Kaikki konkretisoituu nyt, kun siellä aletaan mylläämään.

Melkoista vuoristorataa on mahtunut jo tähänkin väliin siitä päivästä, kun rakennuslupa vihdoin saatiin. Ehdin vaihtamaan jo maaurakoitsijan, sillä edellisellä oli todella hukassa sosiaaliset taidot sekä yhteydenpito. Koska puhutaan kuitenkin asiasta, joka ei ole itselleni selvää pässinlihaa, oletan palkkaamiltani henkilöiltä ymmärrystä siihen, että he toimivat nyt kuluttaja-asiakkaan kanssa eikä rakennusliikkeen kanssa.

Tänään kävimme pyöräilemässä tontilla kurkkaamassa, kun kaupunki oli käynyt laittamassa rakennuksen nurkka- ja korkomerkit. Hassua miten sitä on asemapiirustusta tuijottanut ja silti yllätyin rakennuksen sijoituspaikasta tontilla.

Kirjoittelen teille ensi viikolla lisää tulevasta keittiöstä ja kenet keittiötoimittajan valitsin, joten sitä odotellessa toivotan teille aurinkoista ja leppoisaa sunnuntaita! 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *