Älyvalaistus edullisesti

Kaupallinen yhteistö: WiZ / Buzzador

Aikaisemmat kokemukseni älyvalaistuksesta on ollut vain Philips Hue, joka on ollut ihan mahtava ja meillä päivittäin käytössä. Polttimoiden hinta on vain on vain rokottanut lompakkoa turhan paljon ja olen säännöllisesti yrittänyt etsiä tilalle edullisempia vaihtoehtoja.

Älyvalaistusta tarjoaakin tänä päivänä monet eri brändit, kuten tunnetuimpina Philips, Ikea, Airam ja Osram. Jotkut brändit toimii keskenään ja koska meillä on Philips Hue asennettuna kauttaaltaan meidän kotiin, olen tutkinut pystyykö näitä muita merkkejä liittämään Philips Huen Bridgeen.

Nyt viimeisimpänä Euroopassa on julkaistu uusi älyvalaistusjärjestelmä, WiZ Connected, joka toimii suoraan langattoman verkon kanssa ilman erillistä reititintä. Nämä polttimot voidaan siis suoraan asentaa valaisimeen, ladata puhelimeen helppokäyttöinen WiZ-mobiilisovellus ja nauttia monikäyttöisestä valaistuksesta. Polttimoiden yhdistäminen kodin langattomaan verkkoon käy helposti WiFin ja Bluetoothin avulla, jonka jälkeen ohjaus tapahtuu WiFillä.

WiZ älyvalaistusjärjestelmä ja sen mobiilisovellus tarjoaa samat ominaisuudet kun Philips Hue, pystyt luomaan siellä omia rutiineja, aikatauluja ja ajastamaan valaisimia. Lisäksi sovellus kerää dataa käyttämästäsi energiasta, kuinka paljon kilowatteja kulutat.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *