Rakennuslupa vihdoin saatu

Puolisen vuotta melkein sitä odoteltiin, mutta vihdoin ja viimein rakennuslupa on saatu ja saadaan hommat rullaamaan eteenpäin. Heti hyväksytyn rakennusluvan ilmoituksesta seurasi useita puheluita eri suunnittelijoille, LVI- ja sähkösuunnittelijoille, vastaavalla työnjohtajalle, KVV-vastaavalle, HSY:lle sekä samalla tontilla oleville naapureille.

Naapurin nykyiset viemäriputket ja sähköjohdot menevät suoraan taloni alta, joten maatöiden yhteydessä ne tullaan siirtämään ja tämän selvittäminen on vienyt aikaani. Mikähän siinä on, että aina rakennusalan ihmiset ovat todella huonoja sosiaalisissa taidoissaan ja asiakaspalvelussa?

Suuri kiitos vastaavalle työnjohtajalleni, jonka valitsin Dekotalo-myyjäni suosittelemana ja sattuipa olemaan vielä tuttu miehellenikin. Tinsto Oy:n Topi Päivisen aktiivisuus on ollut erikoismaininnan arvoista ja hän on auttanut minua kaikkien ongelmien kanssa ja ottanut asiat hoidettavakseen ja selvittääkseen. Jos siis etsit pääsuunnittelijaa tai vastaavaa työnjohtajaa pk-seudulla, niin tässä suositus!

Iso taakka on siis saatu harteilta ja nyt vain odottelen, että rakennusluvasta tulee lainvoimainen (tämä vie kaksi viikkoa siitä, kun rakennuslupa on saatu) ja sitten alkaa maatyöt. Talotoimitus on jo viikolla 43 ja näillä näkymin taloni on valmis ensi keväänä.

Tällä hetkellä käyn läpi sähkösuunnitelmia ja merkkailen niihin muutostoiveet. Muutamia lisäpistorasioita ja kauppasopimuksen mukaiset yleisvalaisimet vaihtuu LED-alasvaloihin. Ulos haluan myös muutamat seinävalaisimet lisää ja keittiösuunnitelman myötä joudutaan päivittämään vielä myös sähkö- ja LVI-kuvia.

4 kommenttia “Rakennuslupa vihdoin saatu

    1. Kyllä, mieheni rakennutti meille talon ja tämä rakennusprojekti on minun omani ja menee myyntiin valmistuttuaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *