Vaatenaulakko makuuhuoneeseen (+alennuskoodi)

*Kaupallinen yhteistyö: Verso Design

Tiedättekö sen, kun makuuhuoneen lattialta löytyy vaatekasoja ja et tiedä onko ne menossa pesuun vai vielä käyttöön?

Mietin pitkään, miten ratkaisen meillä tämän ongelman, kunnes törmäsin netissä upeaan Verso Designin Tikas-vaatetelineeseen. Sen sirous ja vähäeleinen muotoilu puhutti ja näin sen sopivan ihan täydellisesti meidän makuuhuoneeseen.

Tikas-vaatenaulakkoon saa roikkumaan nätisti niin kylpytakit kuin myös seuraavan päivän vaatteet ja lisähyllyllä saan vielä säilytettyä esimerkiksi käytössä olevat korut. Jopa miehenikin on jo omaksunut sen käyttöön, eikä enää tarvitse sängyn vierestä keräillä aina kaikkia vaatteita ja miettiä, onko ne menossa pesuun.

Vaatenaulakko sopii myös kauniisti eteiseen ja vaikka alunperin hankin sen meille makuuhuoneeseen, olen jäänyt pohtimaan sen siirtämistä eteiseen, koska sinne se on kuin tarkoitettu.

Käsilaukut on helppo ripustaa koukkuihin, kenkälusikkakin roikkui kivasti siinä ja avaimet oli helppo jättää lisähyllylle kotiin tullessa. Tai ehkä meillä pitäisikin olla näitä kaksi?

Verso Design haluaa tarjota lukijoilleni alennuskoodin, jolla saa 15% koko ostoskorin loppusummasta pois elokuun loppuun saakka. Alennus aktivoituu syöttämällä koodin ’ MONTASYYTARAKASTAA15 ’ verkkokaupassa. Verso Design tarjoaa myös ilmaiset lähetyskulut aina kotimaan lähetyksissä.

Vaatenaulakko makuuhuoneeseen (+alennuskoodi)” kommentit

  1. Meillä on kanssa makkarissa vaatepuu, mutta perinteisempi malli. Tilasin sen joskus saksalaisesta käsityökaupasta.

    Kiitoksia alennuskoodista 🙂 Tilasinpa tuolta Koppa -seinäkoreja muuten hieman askeettiseen vessaamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *