3D-suunnitelmista lopputulokseen

Meidän kodin pikkuhiljaa valmistuessa saa minut kihertelemään tyytyväisenä, kun näen lähes kahden vuoden takaiset 3D-suunnitelmani nyt valmiina.

Viimeisimpänä olemme saaneet vihdoin valmiiksi meidän master bedroomin kylpyhuoneen rimaseinän ja visioni toteutui upeasti. Kaukana ei ole 3D-visualisointini todellisuudesta ja se jos jokin saa minut tyytyväiseksi.

Ihastusta tämä rimaseinä on ehtinyt jo saamaan mm. Instagramissa ja Facebookin sisustusryhmässä, enkä yhtään ihmettele kun itsekin tätä ihailen aina vessassa käydessä.

Tilasimme kylpyhuoneeseen älypeilin Puolasta ja sen tilaus jännitti todella paljon, koska sen hankintaa voisi verrata sian ostamiseen säkissä. Edullinen hinta ja epämääräiset nettisivut minimaalisilla tiedoilla yrityksestä ei ollut kovin luottamusta herättävät, mutta olemme todella tyytyväisiä tähän.

Aamuisin on ihana nähdä peilistä heti päivän sääennuste sekä lämpötila ja voi sitten valita vaatteet sen mukaisesti. Peilin sai tilattua omilla mitoilla ja led-valaistuksen erilaisilla kuvioinneilla ja lisämaksusta valittavana oli liuta eri toimintoja.

Vielä odotellaan kylpyhuoneeseen ammeen asennusta ja sitten olisi tila kokonaan valmis. Mitä ajatuksia teillä herää tammiriman käytöstä kylpyhuoneessa? 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *