Minimalistinen maustehylly

Nyt on kovasti pinnalla mausteiden purkittaminen minimalistisiin lasiputkiin ja leivontatarvikkeiden sekä pastojen siirtäminen myyntipakkauksistaan nätteihin säilytyspurkkeihin. Näin niiden säilytys onnistuu käden ulottuvilla ja sisustajasielun mieli lepää.

Itse hairahduin tähän samaan jo vuosia sitten hamstraten tuolloin Clas Ohlsonista minikokoisia lasipurkkeja, vaihdoin meidän mausteet niihin ja dymosin kylkeen mausteiden nimet. Haaveilin jo silloin nätistä maustehyllystä, jossa näitä säilyttää esillä, mutta sopivaa ei koskaan osunut vastaan ja nätit maustepurkit pysyivät laatikossa piilossa.

Olin viime viikolla asioimassa Jyskissä, hakemassa meidän juuri valmistuneisiin yläkerran kylpyhuoneisiin vessaharjoja ja saippuapulloja, kun bongasin tämän mustan kaksikerroksisen hyllykön ja mietin tämän olevan täydellinen meidän lasisille maustepurkeille.

Kaipaisin vielä tuohon pienenpientä maustelusikkaa, jonka saisi esimerkiksi roikkumaan tuosta ylätangosta, niin tämä mausteteline olisi täydellinen. Jos tiedät jotain suloista maustelusikkaa, jonka pienellä koukulla saisi tuohon ripustettua, niin vinkkaa kommenttikenttään. 🙂

Onko teillä mausteet visusti piilossa vai tykkäättekö, että mausteet ja muut ruoanlaittotarvikkeet on nätisti säilytettynä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *