Suomalaista kosmetiikkaa miehille

Viehätyn paljon tyylikkäästä pakkaussuunnittelusta, oli kyse sitten kosmetiikasta tai ruokatuotteista ja voitte kuvitella miten innoissani olin, kun bongasin tämän kotimaisen Rokua Skincare miesten kosmetiikkabrändin. Plussaa vielä siitä, että he ovat ns. oman kylän poikia, jotka ovat tämän brändin takana.

Törmäsin näihin Instagramin ihmeellisessä maailmassa ja päätin heti tilata koko setin miehelleni yllätykseksi ja hän ihastui näihin myös sekä tuotteiden ulkonäköön että niiden koostumukseen ja ne onkin jäänyt hänelle heti ihan vakiokäyttöön.

Meillä ei ole yhdessäkään vessassa peilikaappia, johon saisi tuotteet piiloon, joten ihanaa kun nämä istuvat täydellisesti meidän master bedroomin kylpyhuoneeseen ja nyt ne saavat olla siinä luvalla esillä kokoajan.

Tuotteista löytyy kasvovoide, partaöljy, silmänympärysgeeli sekä kasvojen puhdistusaine. Aavistuksen paksulta tuntui kuulemma kasvovoide, mutta muut sarjan tuotteet mieheni on kehunut erinomaisiksi, joten varmasti tulevat jatkossakin pyörimään meidän lavuaarin äärellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *