Kotiesittely videon muodossa

Olen Instagramin puolella lupaillut kotiesittelyvideota, mutta koska asumme edelleen keskellä kaaosta (enkä tarkoita nyt sitä koronaa), en ole saanut aikaiseksi sitä teille kuvata.

Nyt ollaan kuluneen viikon aikana saatu kuitenkin keskeneräisiä asioita eteenpäin ja eilen hetken mielijohteesta ollessani yksin kotona, päätin kuvata teille rehellisen videon, yhtään kaunistelematta todellisuutta. Video löytyykin nyt Instagramista kohokohdista (click!), joten jos kotiesittely kiinnostaa, niin suosittelen käydä sieltä kurkkimassa.

Videolla en edelleenkään päästä teitä yläkerran kylpyhuoneisiin enkä vierasvessaan, koska ne on pahasti kesken, mutta videolta saa melko hyvin käsityksen meidän talon pohjasta.

Koronasta puheenollen, meillä on ollut todella hektistä kotona ja postaustahti on taas lipsunut valitettavan pitkäksi. Kahden koululaisen tukeminen kotona, yhden eskarilaisen viihdyttäminen, omat työt ja raksan keskellä eläminen ei ole mikään kovin ideaali yhtälö. Ensi viikosta arki onneksi alkaa normalisoitumaan lasten mennessä takaisin kouluun ja eskariin ja toivottavasti tämä kurja pandemia alkaa pian helpottumaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *