Fiiliksiä vierasvessasta

Kaupallinen yhteistyö: LVI-verkkokauppa

Täällä odotetaan malttamattomina meidän alakerran vessan valmistumista ja näiden upeiden valintojen asentamista paikoilleen. Odotellessa päätin viikonloppuna kaivaa nämä Tapwellin valkokultaiset vesikalusteet sekä Gemlookilta tilatun jokikivialtaan esiin ja fiilistellä niitä kuvauksien merkeissä.

Monet onkin jo kyselleet mistä nämä kaikki on ja ajattelin kirjoittaa ihan postauksen näistä. Kuten olen jo aikaisemminkin kirjoittanut, niin meidän kaikki Tapwellin vesikalusteet on LVI-verkkokaupasta enkä voisi olla kyllä tyytyväisempi heiltä saamaani palveluun. Heillä on ehdottomasti laajin valikoima Tapwellin tuotteita ja heidän henkilökohtainen apu kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä on ollut ihan ensiluokkaista.

Tapwellilta on siis kuvassa näkyvä ARM081 pesuallashana (click!), pyyhekoukut (click!), wc-paperiteline (click!), seinä-wc:n huuhtelupainike (click!) sekä universaali pop-up pohjaventiili (click!). Tapwellille pisteet siitä, että ovat laajentaneet tuotteitaan hanoista myös muihin tarvikkeisiin, jotta kokonaisuus pysyy yhtenäisenä.

Täydellisen jokikivialtaan löytäminen tuntui olevan todella työlästä, koska sen ostaminen oli vähän kuin ostaisi sikaa säkissä. Jokainen jokikiviallas on yksilöllinen ja koot vaihtelevat miten sattuu. Meidän jokikiviallas löytyi lopulta suoraan Gemlookilta, johon olin yhteydessä saadakseni kuvia heidän varastossa olevista altaista. Annoin heille noin-mitat kaipaamastani altaasta ja he lähettivät minulle kuvia vaihtoehdoista, jolloin valinta oli helpompi tehdä ja pystyin luottavaisin mielin jäädä odottelemaan meidän allasta.

Meidän yläkerran kylpyhuoneet sekä alakerran vieras-wc odottelevat hartsipinnotteiden valmistumista, joka on ollut todellinen riesa ja murheenkryyni, enkä tiedä voinko suositella niitä kyllä kenellekään. Työvaiheiden määrä tuntuu olevan loppumaton ja hartsin työstäminen todella haastavaa sen nopeasta kuivumisesta ja kovuudesta johtuen. Saa siis nähdä, milloin meidän koti on viimein valmis kylphuoneita myöten ja toivottavasti odotus palkitaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *