Muurlan brändilähettiläänä

// Kaupallinen yhteistyö: Muurla

Minulla on kunnia kertoa, että minut on valittu Muurlan brändilähettilääksi ja otan tehtävän ylpeästi vastaan ja nautin jokaisesta hetkestä saadessani tuottaa sisältöä Muurlalle päästen samalla fiilistelemään heidän uutuustuotteitaan.

Muurlan tehtaanmyymälä on itselleni tuttu 110-tien varrelta, ja sieltä heidän juurensa on lähtöisinkin. Muurlan tehtaanmyymälän kantavana ajatuksena on ollut asiakkaiden päästäminen seuraamaan suomalaista lasinvalmistusta samalla, kun ohiajavat pysähtyvät taukopaikalle.

Muurlan tuotteissa käytetään tarkoin valittuja materiaaleja, kuten suomalaista puuta, laadukasta lasia sekä kestävää emalia. Muistan itse Muurlan omasta lapsuudestani nimenomaan heidän emalituotteista, mutta tänä päivänä heidän käsissään valmistuu myös todella tyylikkäitä piensisustustuotteita, kuten maljakoita, tarjottimia sekä juomalaseja.

Olen pitkään himoinnut itselleni Muurlan siroa, lasista kasteluvahtia ja vihdoin sain sellaisen testiin. Meidän vastikään uuteen kotiin ostettu Silkkimaija siitä hörppikin jo tyytyväisenä ja meille kotiutui myös kasteluvahdin pienempi versio, joka oli kooltaan täydellinen meidän pienelle Viirivehkalle.

Kasteluvahdin kaveriksi saatiin lasinen kastelukannu, joka todella lunastaa paikkansa osana meidänkin kodin sisustusta. Kastelukannu on valmistettu borosilikaattilasista ja soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Borosilikaattilasia valmistetaan niin, että sen kemiallinen rakenne on huomattavan kestävä ja lämpölaajeneminen näin häviävän pientä, kestäen vahvojakin lämpöshokkeja.

Borosilikaattilasista on valmistettu myös Muurlan ajattoman muotoilun saaneet OLO -juomalasit, joten ne soveltuvat hyvin myös kuuman juoman tarjoiluun. Nämä lasit sopivat siis täydellisesti mm. teen ja glögin hörppimiseen.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Muurlan brändilähettiläänä

  1. Muurlan tehdas on tuttu paikka siellä on kiva poiketa kahvilla.
    Ihania juttuja siellä mm.eläinaiheiset mukit,tarjottimet.Itse haen seuraavaksi ikkunaan roikkumaan lasipalloja,joihin sisään saa tuikun:)

  2. Muurlalla on kyllä kauniita ja ajattomia astioita ja esineitä. Tuo lasikannu on kaunis. Usein käyttöesineet ovat näkösällä koko ajan, joten kauniit käyttöesineet tuottavat kyllä paljon iloa sisustukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *