DIY ruokapöytä

Jostain syystä täydellisen ruokapöydän löytäminen on tuntunut itselle aina hankalalta ja olenkin päätynyt suunnittelemaan sen itse. Edellisen ruokapöydän tein Hayn pukkijaloista sekä vanerilevystä ja samalla linjalla mentiin myös nyt.

Tilattiin vanerilevy omien mittojen mukaan IKI-levyllä pinnoitettuna sekä Pinnijalkapojilta tilattiin U-jalat. Hintaa ruokapöydälle jäi alle 800 euroa ja se on mitoiltaan 2400x1000mm.

Tuo IKI-levy on aavistuksen kiiltävää ja pinnaltaan sellaista nyppyistä, mikä näkyy iltaisin tietyssä valossa, mutta muutoin se on ihan täydellinen ja varmasti kestävä vaihtoehto lapsiperheessä. IKI-levyn pinnassa näkyy helposti kyllä kaikki sormenjäljet ja muut rasvatahrat, mutta onneksi ne on pyyhittävissä ja pöytä on nopeasti taas kuin uusi.

5 kommenttia “DIY ruokapöytä

  1. Moikka, upea pöytä teillä!
    Pakko kysyä, että onko pöytään tullut käytössä naarmuja? Itse tilasimme puusepältä mustan ikilevypöydän. Eka kuukausi meni hienosti, ei naarmun naarmua. Nyt aivan yllättäen viimeisen viikon aikana pieni kevyt naarmu tulee pöydän pintaan lähes joka asiasta (esim. maitopurkista, voirasiasta)… Ei tunnu kovin normaalilta, joten pakko kai tässä on olla yhteydessä puuseppään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *