Työohjeet pilarijalkaan

Toteuttamani pilarijalka sohvapöydälle keräsi niin paljon ihastusta ja kyselyitä ohjeista, että ajattelin kirjoittaa työohjeet tänne blogin puolelle. Pilarijalan toteuttaminen oli todella helppoa ja hintaa sille tuli n. 60 euroa.

Tarvitset:

– 251 mm valuputki Biltemasta
– 16 x 33 mm puolipyöreää listaa Bauhausista
– Graniittispray Biltemasta
– Puuliima

1. Sahaa valuputkesta sopivan korkuinen, itse tein pilarijalasta 40cm korkean.

2. Sahaa 25 kpl samanpituisia pätkiä pyörölistaa ja liimaa ne puuliimalla valuputken ympärille.

3. Spreijaa pilarijalka graniittispraylla. Suosittelen pohjamaalaamaan haluamallasi sävyllä, sillä tuo graniittispray ei ole ihan peittävä ja omassa pilarijalassa kuultaa mänty aavistuksen läpi, mutta upea se on silti!

VALMIS!

Helppoa ja upea lopputulos! Jos toteutatte näitä pilarijalkoja, niin olisi ihan mahtavaa nähdä kuvia teidän lopputuloksista, joten jakakaa kuvia Instagramissa hashtagilla #montasyytarakastaapilarijalka.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

3 kommenttia “Työohjeet pilarijalkaan

    1. Kiitos kommentistasi. Uskon varmasti että toimii ulkonäöllisesti, mutta jalan rakennetta tarvitsee vähän miettiä, sen pitäisi ehdottomasti olla paksumpi ainakin ja riittääkö tuo käyttämäni putki tukemaan ruokapöytää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *