Joululahjat eskariin

Kuten pisimpään blogiani lukeneet tietävätkin, rakastan jouluisin aina tehdä jotain itse Eliksen opettajille ja hoitajille. Tänä vuonna tulee viides joulu, kun saan muistaa Eliksen hoitajia ja vaikka pyrinkin yleensä askartelemaan jotain yhdessä Eliksen kanssa, taitaa se kuitenkin mennä niin, että äiti askartelee. Toisaalta tykkään askarrella ja tänä vuonna innostuin tekemään joulukoristeiksi suloiset makramee-enkelit.

Itse askartelujen lisäksi rakastan myös paketoimista ja joskus paketoinnin suunnittelu ja toteutus vie enemmän aikaa kun itse sisällön. Tällä kertaa paketointia varten hain askartelukaupasta ekokartongit taustalle ja valitettavan huonon käsialan omaavana printtasin niihin toimistolla hyvän joulun toivotukset. Jotta enkelit pysyvät paikoillaan sellofaanin sisällä, kiinnitin ne siivistä pienillä ompeleilla kartonkiin.

Alunperin oli tarkoitus jättää paketointi tähän pisteeseen, mutta sellofaaniin käärityt enkelit näyttivät kovin tylsiltä ja kipaisin vielä Sostrene Grenessä inspiroitumassa ja se onkin sellainen paikka missä todentotta inspiroituu. Hetken pyörittyäni kaupassa, osui silmiini kauniit kultaiset joulukuusen koristeiksi tarkoitetut enkelit ja paketointiosastolta siroa kangasnauhaa ja tiesin miten viimeistelen paketit.

Nyt vain eskarin joulujuhlia odotellessa, jotta päästään antamaan nämä paketit ja kiittämään kuluneesta syksystä.

Aikaisempien vuosien askartelut löytyy myös täältä blogistani ja niitä pääset kurkkaamaan alla olevista linkeistä:

– DIY makramee joulukoriste
– DIY pannualunen
– DIY miniatyyripipo joulukoriste
– DIY taikataikina joulukoriste

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Joululahjat eskariin” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *