Joululahjat päiväkotitädeille

paivakotiin-4.jpg

Tänä vuonna oli ensimmäinen kerta kun jouduin itsekin sen dilemman eteen, mitä ostaisi päiväkodin hoitajille? Monet taitaa kamppailla saman probleeman kanssa. Meillä päädyttiin tekemään joululahjat itse, vähän puolivahingossa kyllä.

Erään pitkältä tuntuneen viikon loppupuolella yritin epätoivoisesti keksiä meille iltapäiviksi tekemistä Eliksen kanssa ja Pinterest kävi taas kuumana askarteluideoista. Meidän materiaalivarastot olivat vain niin surkeat, että tuntui jo mahdottomalta keksiä tekemistä. Sitten muistin taikataikinan ja päätin kokeilla sen valmistamista.

Intouduin sitten muovailemaan ihan todenteolla, kokeilin erilaisia pöllöfiguureita ja tein muutaman joulukoristeen Iittalan kastehelmituikkua käyttäen. Olin jo pitkään halunnut tehdä kastehelmikoristeltuja joulukoristeita ja niistä tulikin todella kivoja.

Melkein heti keksinkin, että näistä saisi oivat joululahjat päiväkodin hoitajille ja ei muuta kun uutta taikataikinaa valmistamaan. Koska taikataikina jää hieman kellertäväksi kuivuttuaan, halusin vielä upgreidata lahjoja ja päätin liukuvärjäystekniikalla spreijata ne hopea-valkoisiksi. Ihan mainio idea, niistä tuli todella kauniit sen jälkeen.

Elis pääsi mukaan askarteluihin ja jättämään lahjoihin oman käden jälkensä. Lisäksi taiteiltiin joulukortit ja kiinnitettiin koristeet kortin sisäaukeamalle.

Olin vain tietysti unohtanut milloin päiväkoti sulkee ovensa ja meni kyllä niin viime tinkaan lahjojen antaminen, vain yksi hoitaja oli enää paikalla. :/

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Joululahjat päiväkotitädeille” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *