Oi kuusipuu

joulukuusi.jpg

Viikonloppuna joulutunnelma kruunattiin kotona, kun haimme kuusen ja koristelimme sen. Oman lapsuuden jälkeen kyseessä on ensimmäinen oikea kuusi omassa kodissani. Mielikuvissa oli lumiset maisemat ja yhdessä perheen kanssa kelkalla haetaan kuusi kotiin. Sen sijaan haimme kuusen vesisateessa autolla Bauhausista.

Yllätyin Bauhausin kuusista, ne oli todella kauniita ja iski oikein valinnanvaikeus paikan päällä. Odotin, että monen kympin hintaerolla Bauhausin kuuset olisivat ihan kamalia, mutta päin vastoin. Meille löytyi ainakin ihan mieletön yksilö ja vain 15 eurolla.

Haettuamme kuusen, laitoin sen terassille ämpäriin imuttelemaan vettä ja sillä välin askartelin nauhan häistämme ylijääneistä kartongeista. Ympyräleikkurilla ensin vino pino valmita ympyröitä ja sitten ompelukoneella hurautin niistä nauhan.

Viime viikolla olin äitini mukana Stockmannilla etsimässä muutamia joululahjoja ja itse kiinnitin heti katseeni upeisiin joulukoristeisiin, jotka oli vielä -30% alennuksessa. Enhän voinut olla ostamatta muutamaa spesiaalia koristetta niiden tavallisten ja tylsien koristeiden joukkoon.

Enää yksi yö jouluaattoon. Meillä on tänä vuonna vähän erilainen joulu, nimittäin omat vanhempani karkasivat Espanjan aurinkoon ja lämpöön ja itsekin suuntaamme joulupäivänä nokkamme kohti Tukholmaa ruotsinristeilyn merkeissä. Jouluaatto vietetään vielä mieheni isovanhempien luona syöden ja lahjoja availlen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan kaikille ihanaa joulua! <3

joulukuusi-11.jpg

joulukuusi-4.jpg

joulukuusi-6.jpg

joulukuusi-4.jpg

joulukuusi-6.jpg

joulukuusi-19.jpg

joulukuusi-3.jpg

joulukuusi-8.jpg

joulukuusi.jpg

joulukuusi-10.jpg

joulukuusi-11.jpg

joulukuusi-13.jpg

joulukuusi-14.jpg

joulukuusi-15.jpg

joulukuusi-16.jpg

joulukuusi-16.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *