Uusi petauspatja

Ostimme miehen kanssa vajaa kaksi vuotta sitten uusi sänky, moottoroidut 90cm leveät sängyt ja siitä saakka yöuneni on ollut aivan kamalat.

Sänky itsessään on oikein mainio, vaikka moottoriominaisuuksia ei juuri ollakaan käytetty. Yhdestä napinpainalluksesta huolimatta emme kumpikaan ole jaksanut säätää selkänojaa tai jalkatukea ylös telkkaria katsellessa tai töitä sängyssä tehdessä, puhumattakaan nukkuessa. Maksoimme siis vähän turhasta ominaisuudesta, mutta toki meillä oli vähän toisenlaiset odotukset kauppoja hieroessa.

Sänky itsessään on siis ihan loistava, eikä sen moottoriominaisuudet yöuniani ole pilannut. Se mikä on yöuniini vaikuttanut, niin herään jokaikinen aamu petauspatjojen välistä. Jo nukkumaan mennessä hivuttaudun niin lähelle miestäni, että joudun nukkumaan sänkyjen keskellä petauspatjojen välissä ja pikkuhiljaa yön kuluessa olen kaivautunut entistä syvemmälle petauspatjojen väliin. Joskus olen jopa herännyt toinen petauspatja ikäänkuin peittona, jalat ujuttautuneena sen alle.

Voitte varmaan kuvitella ettei ole kropalle mikään ihan miellyttävin nukkumatyyli. Niimpä päätin ostaa meille uuden 180cm leveän petauspatjan siitäkin huolimatta, että se vaikuttaa tietysti oleellisesti nyt moottoritoimintojen käyttöön, mutta kuten yllä kirjoitinkin, emme niitä juuri käytä muutenkaan.

Testasin sängynpäädyn nostamista uudella petauspatjalla ja jos molempia sänkyjä nostaa samaan aikaan, toimii tämä uudella leveälläkin petauspatjalla. Täytyy siis elää vain synkassa miehen kanssa sängyssäkin. 🙂

Ja ai että sitä tunnetta kun eilen heräsin petauspatjan päältä, en alta.

Sanottakoon vielä, että tämä sama ongelma on aina hotelleissakin, jos niissä on kaksi petauspatjaa. Jostain syystä se olen aina minä, joka nukkuu keskellä sänkyjä. Kuulostaako tämä tutulta teidän nukkumajärjestelyissä?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *