Lapin taikaa juhannuksena

Olen haaveillut koko aikuisikäni lomasta Lappiin keskikesällä, kokea Lapin luonto ja yöttömät yöt. Koronan alkaessa helpottamaan ja neljän seinien sisällä olo ahdistamaan, ilmestyi Instagramiini mainos upeasta Magical Pond iglukylästä ja ohittamaton kesätarjous.

Olen seurannut Magical Pond iglukylää sosiaalisessa mediassa jo viime syksystä saakka, kun iglukylä oli vasta valmistumassa ja odotukset on kyllä korkealla, sillä kyseessä on upea skandinaaviseen ja minimalistiseen makuun suunniteltu iglukylä.

Magical Pond iglukylä sijaitsee Kuusamossa Rukatunturin kupeessa, joten ajomatkaa sinne on kymmenisen tuntia. Tarkoitus onkin lähteä kohti pohjoista jo huomenna torstaina, viettää yksi yö Kuopion ja Kajaanin välillä ja perjantaiaamusta jatkaa matkaa kohti upeita igluja ja juhannuksen viettoa kahdestaan miehen kanssa.

Kaksi yötä iglussa ja kaksi päivää keskellä Lapin luontoa antaa varmasti energiaa arkeen. Tästä juhannuksesta tulee varmasti unohtumaton kokemus ja ehkä juhannus ei enää tulevina vuosina ahdista.

Mitä teidän juhannussuunnitelmiin kuuluu?

Kuva: @Magical Pond

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *