Unettomia öitä ja loma kanarialle

En ole eläissäni kärsinyt nukahtamisvaikeuksista tai muista uniongelmista, kunnes joulukuussa moinen vaiva alkoi pikkuhiljaa nostaa päätään ja nyt se on noussut jo sellaiseksi riesaksi, että alkaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi kärsimään.

Olen kokeillut ilman reseptiä apteekista saatavaa melatoniinia, mutta siitä ei kyllä ollut mitään hyötyä nukahtamisessa, joten muutoksen on tultava nyt muualta.

Elämä tuntuu heittelevän tällä hetkellä niin hyvässä kuin pahassa ja kunhan asiat varmistuvat, tulen kertomaan enemmän täällä blogissakin. Nämä kaikki muutokset elämässä tuntuu kuitenkin verottavan yöuniani, sillä olen aina ollut melko herkkä ihminen ja helposti sorrun ylimiettimään kaikkea.

Tänään starttaamme pienen irtioton arjesta Eliksen kanssa, sillä ensin lähdemme ystäväni ja hänen poikansa kanssa Tallinnaan kylpylälomalle ja sen jälkeen kurvaamme lentokentälle suunnaten kohti Gran Canariaa ja aurinkoa. Toivottavasti tämä loma saisi ajatukset selkiytymään ja uni alkaisi taas maittamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *