Profiilikuvauksissa

Olen pitkään seurannut Instagramissa todella taitavaa ja upeaa valokuvaajaa Amanda Ahoa, jonka tyyli on ihanan freesi ja päätin, että jonain päivänä kuvautan myös itseni hänellä, kun sille on tarve.

Haaveena olisi alkaa kasaamaan portfoliota töistäni sisustussuunnittelijana, luoda nettisivut ja oma Instagram-tili töilleni. Tätä varten päätin hankkia itselleni uuden profiilikuvan.

Se päivä koitti eilen lauantaina, kun Amanda järjesti Studio Roscoella profiilikuvauspäivän ja nappasin heti ajan itselleni. Kuvauspäivän lähestyessä alkoi vaatekriisi ja tajusin, ettei kaapistani löydy mitään tyylikästä, rentoa ja ajatonta, joten shoppailemaanhan sitä oli lähdettävä. Amanda suositteli vaaleita yksivärisiä sävyjä, ajattomia vaatteita ja se kuulosti helpommalta kun lopulta oli.

Olin mielessäni kuvitellut itselleni todella taiteellisen lookin, sellaisen sisustussuunnittelija-lookin, mutta mielessäni ollutta paitaa ei löytynyt lopulta mistään ja päädyin ostaman söpön vaaleanpunaisen bleiserin ja ihanan piparireunaisen puseron. Otettiin kuvia sekä bleiserillä että ilman ja mitä nyt näin läppärin ruudulta kuvia, niin en malta odottaa niitä saatavaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *