Sisustustaulu koivuvanerista

Kaupallinen yhteistyö: Plywood Print

vanerinen sisustustaulu plywood print

Nyt kun sisustamisessa tuodaan kotiin enemmän puuta ja muita luonnonmateriaaleja, on mahtavaa että myös sisustustaulut saa koivuvanerista. Itse ainakin tykkään todella paljon ja hehkutinkin jo aikaisemmin koivuvanerisia kaupunkijulisteita (click!).

Minulle tarjoutui mahdollisuus tilata meille muutama koivuvanerinen sisustustaulu kotimaiselta Plywood Printiltä, joka toimii Helsingissä ja printit on tulostettu kotimaiselle koivuvanerille, joka on PEFC- ja FSC-sertifikoitua. Yhteistyö oli todella mieluisa, koska olin jo pitkään miettinyt tilaavani meille vanerisen taulun tuosta reilu vuosi sitten napatusta kuvasta Aarni Woodsille. Jostain syystä kuva ihastuttaa edelleen ja siitä välittyy itselleni se tunnelma ja fiilis mikä meidän välillä on mieheni kanssa.

Toisen sisustustaulun valitsin heidän uudesta Plywood Print Collectionista, johon on valittu printtejä jotka toimivat täydellisesti puun luonnollisen pinnan kauneuden kanssa. Plywood Print Collection sisältää moderneja teoksia, upeita luontomaisemia, uniikkeja mustaa puulle -printtejä, yksityiskohtaisia karttoja, ihastuttavia kukka-aiheita sekä erityisesti lapsille suunnatun osion.

Omat tauluni ovat molemmat 15 mm paksuiselle puulle printattuja, mutta Plywood Printin valikoimasta löytyy myös tyylikäs 1 mm paksuinen Ultra Thin Plywood Print. Ja itseasiassa minulla on teille lukijoille iloisia uutisia, sillä Instagramin (click!) puolella on arvonta, jossa voit voittaa yhden vapaavalintaisen 30x45cm kokoisen sisustustaulun Plywood Print Collectionista printattuna juuri tuolle 1 mm paksuiselle Ultra Thin Plywood Print puulle.

Nämä Plywood Printin tuotteet on mielestäni aivan superkauniita myös lahjaksi ja heidän valikoimastaan löytyy taulujen lisäksi kutsukortteja, kiitoskortteja sekä käyntikortteja ohuelle vanerille printattuna ja paljon muuta. Kannattaa käydä siis tutustumassa heidän valikoimaansa, omalla kuvalla tilattaessa näet esikatselutilassa kuinka värit suunnilleen toistuvat vanerilla.

Onnea arvontaan kaikille osallistujille ja mukavaa alkanutta viikkoa. 🙂

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

vanerinen sisustustaulu plywood print

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *