Täydellinen kaupunkikartta vanerista

Yhteistyössä Papurino

Minimalistiset mustavalkoiset kaupunkikarttajulisteet ovat kulkeneet jo tovin sisustuksen aallonharjalla ja usean kodista sellainen tuntuukin löytyvän. Omaan sisustustyyliin en ole näitä koskaan mieltänyt, vaikka ideana ovatkin kivoja ja ulkonäöltään sopivan simppeleitä.

Suomalaiselta sisustusbrändiltä Papurinolta onkin tullut vastaus meille, jotka ihannoimme luonnonmateriaaleja sisustuksessa. He nimittäin valmistavat ohuesta vanerista vastaavia kaupunkikarttoja niin puunvärisinä kuin mustaksi petsattuina.

Heti kun näin nämä upeat vaneriset kaupunkikartat, tiesin haluavani sellaiset meille. Meillä kun vielä edustetaan kotona nykyään sekä Espoota että Turkua, ajattelin heti miten upeaa olisi saada kaksi vähäeleistä, mutta silti paljon kertovaa kaupunkikarttaa vierekkäin seinälle muistuttamaan meitä meidän juurista.

Papurinon vaneriset kaupunkikartat ovat suomalaista FSC- ja PEFC- sertifioitua koivuvaneria ja kaupunkikartat valmistetaan heidän verstaallaan Hämeenlinnassa. Jokainen kartta on käsin viimeistelty.

Minulla oli pieni toive Espoon kartta-alueessa, sillä Espoohan on melko laajan alueen käsittävä kaupunki ilman sellaista virallista keskustaa eli kaupungin sydäntä, eikä esimerkiksi alueena Leppävaara tuntuisi itselleni kotoisalta. Yllätyksekseni Papurino onkin valmistanut Espoosta kolme eri aluekarttaa, Leppävaara, Haukilahti ja Espoonlahti. He myös tekevät kustomoituja aluekarttarajauksia, joten mikään ei ole mahdotonta kun ottaa yhteyttä ja tiedustelee.

Jännitin aluksi miten nämä kaupunkikartat hukkuvat meidän mulperin väriseen seinään, mutta koska vanerin leikkauspinnat jää tummaksi, luovat ne ikäänkuin ääriviivat ja korostavat näin kolmiulotteisuutta ja siten nuo kaupunkikartat istuvat aivan täydellisesti meidän olohuoneen seinälle!

Joulun lähestyessä mietin myös heti, että tässä on ihan mainio lahjaidea jollekin, joka rakastaa sisustamista ja omaa kotikaupunkiaan tai kenties sydän sykkii esimerkiksi Pariisille tai New Yorkille. Kaupunkikarttoja saa neljässä eri koossa ja lisäksi muutama kaupunki on toteutettu halkaisijaltaan 59 cm pyöreään malliin. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Papurinon kaupunkikarttavalikoimaan ja tästä linkistä pääsetkin suoraan heidän verkkokaupan sivuille!

 

 

12 kommenttia “Täydellinen kaupunkikartta vanerista

    1. Näissä tulee mukana vahvat kaksipuoliset teipit valmiiksi kiinnitettyinä takapuolelle kehykseen, mutta itse ajattelin laittaa nämä vielä pienien naulojen avulla roikkumaan. 🙂

  1. Vau, vitsi miten hienot! Ja sopivat sisustukseen kuin nenä päähän! Minäkään en niin välitä niistä paperijulisteista, mutta nämä ovat todella kauniit ja kivan erilaiset! Hyvä joululahjaidea!

    1. Kiitos, ihana kuulla että sopii mielestäsi meidän sisustukseen 🙂 Nämä on kyllä aivan tosi kauniit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *