Raksakuulumiset osa 1: Mitä tontillamme tapahtuu tällä hetkellä?

Nyt kun olen paljastanut meidän talonrakennusprojektin, voin kertoa missä vaiheessa tontilla mennään.

Koska tonttimme läpi menee liito-oravien reitti, jouduttiin ensin käydä merkkaamassa mitkä puut jätetään ja mitkä kaadetaan. Tontilla kasvoi upeat rodot, jotka siirsimme tontin rajalle, saa nähdä lähteekö ne siitä vielä kasvamaan.

Kaikennäköisiä toimenpiteitä seurasi ennen varsinaisia maanrakennustöitä tontilla, mutta tällä hetkellä siellä näyttää tuolta miltä kuvassa. Pintamaat on poistettu ja kallion louhinta on käynnissä. Kaupungilta on maanmittaaja käynyt merkitsemässä sijainnit ja homma konkretisoituu pikkuhiljaa.

Vaikka olen työni puolesta ollut tekemisissä paljonkin uudisrakentamisen kanssa, tosin lähinnä sen markkinoinnissa ja valmiiden kohteiden kuvaamisessa, ei rakentaminen ole koskaan tuntunut näin mielenkiintoiselta. Kyllähän se oman kodin rakentaminen luo ihan erilaista kiinnostusta siihen mitä siellä tontilla oikeasti tapahtuu ja pian päästäänkin jo itse talon rakentamiseen.

Me muuten täällä Casablogeissa kasaamme teille parasta aikaa ihan mieletöntä joulukalenteria, joka sisältää mm. ihan mahtavia DIY ideoita jouluun sekä upeita arvontoja. Kannattaa siis pysyä kuulolla, sillä enää 15 päivää jäljellä ensimmäiseen joulukalenteriluukkuun. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Raksakuulumiset osa 1: Mitä tontillamme tapahtuu tällä hetkellä?” kommentit

  1. Kyllä ihailen niitä, jotka tuollaiseen projektiin alkavat. Itsestäni ei olisi siihen. En osaa edes kuvitella, että pystyisin suunnittelemaan jotain noin alusta, siirtämään kasvillisuutta, kuvittelemaan miltä tontti ja talo tulisivat näyttämään, kun kaikki olisi valmista. Huh, mikä homma! Onneksi on ammattilaisia olemassa 🙂
    Kaikkea hyvää tuohon projektiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *