Søstrene Grene rantautuu Suomeen

Yksi ehdottomista lempisisustusliikkeistäni on tanskalainen Søstrene Grene, josta olen kirjoittanut blogissa aiemminkin (click!). Olen harmitellut ettei sitä ole vielä Suomessa ja kironnut ettei niillä ole verkkokauppaa. Olen vieraillut liikkeessä kaksi kertaa käydessäni Amsterdamissa ja kerran Norjassa. Kotiinviemisiä on ollut harvakseltaan, sillä matkalaukku ei ole sallinut kovinkaan suuria ostoksia.

Voi sitä riemua, kun heidän Facebook-sivuillaan näin viikko sitten ilmoituksen, että vihdoin ensimmäinen myymälä saapuu Suomeen ja vielä Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan. Myymälä aukeaa syksyn aikana, tarkempaa päivämäärää ei ole ilmoitettu.

Søstrene Greneltä on ilmestymässä elokuussa uusi Lifestyle Collection, jonka tuotteet ilmestyvät kolmena eri ajankohtana sisältäen elegantteja säilytysratkaisuja keittiöön, tekstiilejä ja terracottaa sekä marmorisia kylpyhuonetarvikkeita.

Postauksen kuvat on Søstrene Grenen aikaisemmista mallistoista, sillä tätä tulevaa Lifestyle Collectionia ei ole vielä julkaistu medialle, vaikka pieniä vilauksia siitä olenkin jo nähnyt ja voin sanoa, että ihan mielettömän kivoja juttuja on tulossa. Toivottavasti ne ennättävät Suomenkin markkinoille!

Søstrene Grene rantautuu Suomeen” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *