Saunan suunnittelua

moderni sauna

Viikonloppuna kävimme tontilla miettimässä mitä pihalle laitettaisiin ja samalla otettiin iso harppaus saunan suunnittelussa, jota ei tähän mennessä oltu suunniteltu ollenkaan.

Jälleen voin onnellisena todeta miten mahtavaa on, kun meillä on niin samanlainen maku ja molemmat haluaa likimain samoja asioita ja ihastuu samoihin ajatuksiin.

Olen haaveillut magnoliasta saunan puuvalinnaksi jo pitkään, käytyäni kuvaamassa yhden asunnon jossa sitä oli ja se tuoksu oli niin valloittava ja tunnelma mieletön, joten saimme nyt tehtyä vihdoin päätöksen siitä, että meidän sauna tulee magnoliasta. Ikkunaseinälle valitsimme myös kauniin mustan 60×60 cm marmorilaatan.

moderni sauna

Kiuas on meillä vielä kysymysmerkki, mutta olen ihastunut sekä Tulikiven Naava -kiukaaseen että Harvian Glow -kiukaaseen, jotka molemmat sopisi mielestäni todella kauniisti mustan marmorilaatan sekä magnolian kanssa. Molemmat kiukaat on todella erityyliset toisistaan, joten pitää vain päättää kumpaan tyyliin halutaan kääntyä.

moderni sauna

 

Kuvat: Sara Tickle / Tuomas Mäkinen / Sun Sauna / Harvia / Tulikivi

 

5 kommenttia “Saunan suunnittelua

  1. Tällai talomyyjänä täytyy todeta, että sauna on yksi vaikeimpia asioita taloprojekteissa ihmisillä 😀 Ei osata todellakaan helpolla päättää minkälainen sauna halutaan! Sulla on tosi hyviä ideoita ja ajatuksia tässä. Tallennankin tän sun blogin lukulistalle, paljon mielenkiintoisia postauksia ja aiheita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *