Harmoninen kylpyhuone

Pitkän ja kivisen tien jälkeen meidän saunaosasto on valmis ja toistaiseksi toimii ainoana kylpyhuoneena, sillä yläkerran kylpyhuoneet on vielä pahasti kesken.

Muistatteko kirjoituksen saunasuunnitelmista (click!) tai pieleen menneistä omista valinnoista (click!)? Saunasta tuli kauniimpi kun osasin kuvitellakaan ja upeampi kuin 3d-luonnokseni antoivat ymmärtää. Pieleen menneistä valinnoistakin on toivuttu ja hieman uskalsin toivoakin, että kunhan saamme suihkut paikoilleen, muuttuu tilan ilme täysin.

Jaoin viime viikolla eräässä Facebookin sisustusryhmässä kuvan meidän kylpyhuoneesta ja oli ihana kuulla, miten toiset nimenomaan kokivat saippuakoteloinnin mustat listat hyvänä ratkaisuna ja sainkin muutaman ihanan kommentin, joissa saippuakotelointeja verrattiin tauluihin.

Meidän mattamustat seinän sisään upotetut sadesuihkut ovat Tapwellin valikoimasta ja kuten kaikki meidän vesikalusteet, myös nämä on LVI-verkkokaupasta. LVI-verkkokaupasta saatu palvelu on ollut alusta saakka aivan ensiluokkaista ja vaikka heillä onkin verkkokauppa, on ollut miellyttävää saada puida asioita henkilökohtaisesti heidän kanssaan ja miettiä ratkaisuja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Saunaosaston suihkut ovat siis Tapwellin BOX7268 Upotettavat kattosuihkut (click!) ja vaikka itsekin mietin miten nämä mattamustat suihkut mahtavat toimia käytännössä, keräävätkö kalkkia tai naarmuuntuuko pinta herkästi, niin ainakin vielä ne näyttävät yhtä upeilta kuin uutena.

Kotimme kaikki laatat on italialaisen Unicom Starkerin valikoimasta ja tämä kylpyhuoneen laatta on nimeltään Seamless, koossa 80x80cm. Tässä laatassa on hyvä pito eikä se tunnu pesuhuoneessa liukkaalta, pinta on hieman eläväinen. Sama laatta jatkuu meillä listattomasti kodinhoitohuoneeseen, eteiseen, keittiöön ja vierasvessaan.

Kirjoitan oman kirjoituksen saunasta, sillä siitä on myös kyselty paljon yksityiskohtia, joten koen helpommaksi jakaa sen omaksi kirjoituksekseen. Mitä tykkäätte meidän pesuhuoneesta, onko onnistunut toteutus?

2 kommenttia “Harmoninen kylpyhuone

  1. Upea kokonaisuus ? Huomasin että lattiassa on käytetty isoa laattakokoa. Nähtävästi unidtain mahdollistaa tämän. Lattian kaadon takia perinteisessä lattiakaivossa käytetään pienempää laattaa.

    1. Kiitos paljon! <3 Joo Unidrain tai suomalainen Vieser tosiaan mahdollistaa ison lattialaatan käytön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *