Aamiaiskaappi

Vihdoin ja viimein olen päässyt avaamaan uutuuttaan tuoksuvan aamiaiskaapin ja täyttämään sen kipoilla ja kupeilla ja kahvikoneilla. Monet pohtivat ja punnitsevat aamiaiskaapin tarpeellisuutta ja onko se hintansa väärti ja lyhyen käyttökokemuksen jälkeen en voi muuta sanoa kun että on!

Meidän aamiaiskaappi toimii pikemminkin kahvikaappina kuin aamiaiskaappina, sinne saatiin sopivasti mahtumaan sekä Nespresson kapselikahvikone, perinteinen Moccamaster ja kuplavesikone. Ylähyllyille tuli kahvikupit ja kahvitarvikkeet.

Melko nopeasti tässä keittiössä huomattiin sellainen seikka, että aamiaista ei tuolla kaapissa tehdä, sillä se on aivan toisessa päässä jääkaapista. Leivät tehdään poikkeuksetta tasolla jääkaapin läheisyydessä, johon nostetaan leipätarvikkeet, joten tästä syystä aamiaiskaappi muokkautui kuin itsestään kahvinkeittopisteeksi.

Aamiaiskaappia suunnitellessa kannattaa siis huomioida sen sijoitus mielellään jääkaapin läheisyyteen, jos mielii siellä puuhastella oikeasti aamiaista, smoothieita jne.

Meidän aamiaiskaappi kätkee mattavalkoisten ovien sisälle tyylikkään tammiviiluisen kokonaisuuden ja taso on samaa kiveä kuin muutkin keittiön tasot, mikä tekee siitä viimeistellymmän näköisen. Muutamia muokkauksia joudutaan sinne vielä tekemään, esimerkiksi asentamaan led-valonauha ja vaihtamaan pistorasiat.

Mitä ajatuksia teillä on aamiaiskaapeista?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Aamiaiskaappi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *