Conform Timeout nojatuoli

Olen jo muutaman vuoden haaveillut Conformin Timeout-nojatuolista, nähdessäni sen ensimmäisen kerran erään myyntiin tulleen asunnon kuvauksissa. Sen jälkeen olen suositellut sitä asiakkailleni ja lopulta päädyin nyt tilaamaan sen alkuvuodesta lahjaksi itselleni.

Olin päättänyt jo tuolloin kaksi vuotta sitten, että tulen tilaamaan sen vaalealla kankaalla ja tammipuisella rungolla, kuten silloisessa ensimmäisessä näkemässäni nojatuolissa oli materiaalit valittu. Nojatuolin ilme muuttui kummasti sen tuotekuvista, sillä jostain syystä tätä tuolia selkeästi brändätään sellaisena mancave-tyyppisenä nojatuolina mustalla nahalla ja pähkinäpuisella rungolla.

Timeout-nojatuoli on tarjonnut ehdottomasti miellyttävimmän löhöilykokemuksen eikä heti uskoisi, että sen selkänoja kääntyy lähes makuuasentoon. Vipu on minimalistinen krominen kahva toisella puolella runkoa. Myös selkänojasta ylin nikama nousee ja sopii näin myös pidemmällekin istujalle.

Tähän nojatuoliin on mieletön määrä vaihtoehtoja, istuinosan ja selkänojan saa verhoiltuna kankaalla, nahalla tai sametilla ja rungon mustana, valkoisena, tammisena, pähkinän sävyssä tai jopa kokonaan verhoiltuna esimerkiksi sametilla. Laippajalkaan saa esimerkiksi tammiset yksityiskohdat, kuten itse valitsin ja sen saa myös joko kromisena tai mustana.

Jos huonekaluun voi rakastua, niin tähän nojatuoliin olen rakastunut.

2 kommenttia “Conform Timeout nojatuoli

  1. No joo, mukava tuoli, kera rahin. Muutaman kerran itse korjannut, kun mekanismi onnetonta
    laatua. Vepsäläinen ei ota mitään vastuuta, vaan kehottaa kääntämään tuolin ”ylösalaisin”
    jos vaikka korjaantuisi. Ei todellakaan hintansa väärti.
    PS. Niskatuen säätö hajosi taas.

  2. Hienot kuvat kiinnostavasta tuolista. Tuo valkoinen varsinkin kiinnostaa. Muistatko mikä Conformin kankaista tuo on? Ja onko pysynyt siistinä tuon kolmisen vuotta mikä sinulla on nyt takana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *