Valmis porrasremontti

*Kaupallinen yhteistyö: VM-Carpet

Vihdoin ja viimein ollaan saatu porrasremontti valmiiksi ja kokolattiamatto asennettua. Tätä muutosta on kyllä odotettu, lopputulos on todella upea ja olen erittäin tyytyväinen valitsemaani maton sävyyn.

Portaiden päällystyksessä käytin VM-Carpetin projektimalliston Centre Point -kokolattiamattoa, joka on todella laadukas, 100 % villamatto. Tämä mallisto soveltuu sekä vaativaan kotikäyttöön että normaaliin julkiseen käyttöön. Matto on palosuojattu ja käsitelty likaa hylkiväksi.

Käytin portaiden maalaamisessa lopulta ulkopuolista ammattilaista, mutta matto asennettiin yhdessä kaverini kanssa. Meiltä meni yksi päivä mattoa asentaessa. Asentamiseen käytimme sekä liimaa että naulapyssyä.

Alkuperäinen suunnitelmani oli jättää maton saumakohta aina portaan alle, mutta koska saumakohdasta oli todella vaikea saada siistin ja huomaamattoman näköinen, päädyimmekin ratkaisuun, jossa jätimme saumakohdan askelman taakse ja sinne olisikin vielä tarkoitus lyödä valkoiset peitelistat viimeistelmään homma.

Mitäs mieltä olette lopputuloksesta? 🙂

5 kommenttia “Valmis porrasremontti

  1. Hei! Meillä tulossa porrasremontti mäntyportaisiin.. Haluaisin männyn pinnan piiloon, koska lattiaan tulee tammiparketti.. Nyt muutaman kuukauden kokemuksella, oletko edelleen tyytyväinen? Meillä remppamies tuumasi että he lähinnä aina repivät pois mattoja ja onkohan sitä nyt viisasta laittaa, joutuu imuroimaan usein..

    1. Kiitos viestistäsi! Nyt olen jo muuttanut pois, sillä tiedossa oli asunnon myynti jo kun tehtiin porrasremontti, mutta olin todella tyytyväinen näihin ja samoin on ollut uudetkin omistajat. 🙂 Suosittelen!

  2. Hei, tosi upea lopputulos! Itsellä olisi sama projekti edessä ja mielessä ei ollut käynytkään portaiden päällystäminen matolla, mutta nyt sekin alkoi kiinnostaa! Saako kysyä mattokustannuksista ja pitikö mattoa leikellä vielä itse vai tuliko se valmiina paloina? Pölyttääkö villamateriaali matossa?

    1. Sain oman mattomme itseasiassa todella edullisesti, sillä oli jotain varaston jämäpaloja, joista sitten itse leikkasin oikeankokoisia paloja. Taidettiin sopia kiinteäksi hinnaksi 100 euroa tälle mattomäärälle, joka sisälsi tosiaan erikokoisia rullanpätkiä. Veikkaan että keskihinta olisi kuitenkin jotain 40-60 euron luokkaa per neliö. Tämä materiaali ei ainakaan ole pölyttänyt yhtään! 🙂

  3. hienon näköinen onko sauma kohdasta kuvia ja ammuitteko viimeistely naulaimella kiinni vai miten? pitäisi ensi viikolla itsekkin asentaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *