Valmis porrasremontti

*Kaupallinen yhteistyö: VM-Carpet

Vihdoin ja viimein ollaan saatu porrasremontti valmiiksi ja kokolattiamatto asennettua. Tätä muutosta on kyllä odotettu, lopputulos on todella upea ja olen erittäin tyytyväinen valitsemaani maton sävyyn.

Portaiden päällystyksessä käytin VM-Carpetin projektimalliston Centre Point -kokolattiamattoa, joka on todella laadukas, 100 % villamatto. Tämä mallisto soveltuu sekä vaativaan kotikäyttöön että normaaliin julkiseen käyttöön. Matto on palosuojattu ja käsitelty likaa hylkiväksi.

Käytin portaiden maalaamisessa lopulta ulkopuolista ammattilaista, mutta matto asennettiin yhdessä kaverini kanssa. Meiltä meni yksi päivä mattoa asentaessa. Asentamiseen käytimme sekä liimaa että naulapyssyä.

Alkuperäinen suunnitelmani oli jättää maton saumakohta aina portaan alle, mutta koska saumakohdasta oli todella vaikea saada siistin ja huomaamattoman näköinen, päädyimmekin ratkaisuun, jossa jätimme saumakohdan askelman taakse ja sinne olisikin vielä tarkoitus lyödä valkoiset peitelistat viimeistelmään homma.

Mitäs mieltä olette lopputuloksesta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *