Uusi rakennusprojekti

Nyt viimeistään voin todeta, että koskaan ei voi tietää mihin elämä kuljettaa niin hyvässä kuin pahassa. Minusta tuli nimittäin tällä viikolla tontin omistaja, mikä tarkoittaa sitä, että kohta alkaa ihan uudenlaiset rakennusprojektit.

Rakentaminen tapahtuu yhdessä Deko-Talojen kanssa ja olenkin ollut alusta saakka aivan äärettömän tyytyväinen heiltä saamaani asiakaspalveluun sekä heidän suunnaltaan yhteydenpidon ylläpitämiseen. Ja koska talon rakentaminen on meille jokaiselle se arvokkain sijoitus, on tärkeää tuntea olevansa luotettavissa käsissä ja siinä Deko-Talot onkin onnistunut tähän mennessä.

Valitsin Deko-Talot, koska heidän kanssaan pääsen vaikuttamaan sisustukseen parhaiten, joka oli minulle ensisijainen kriteeri. Moni valmistaloja myyvä yritys tarjoaa rakentamista Avaimet käteen -mallilla ja materiaalit tulee valita heidän suppeasta ja suorastaan tylsästä valikoimastaan. Myös Deko-Taloilta löytyy heidän oma valikoima pintamateriaaleja niille, jotka sellaista palvelua haluavat, mutta minulle he ovat mahdollistaneet suunnittelun aina pohjapiirustuksesta pintamateriaaleihin ja kiinto- sekä vesikalusteisiin saakka. Käytännössä siis suunnittelen kaiken itse ja päätän mistä ne hankin.

Tontilla on tehty jo maaperätutkimus, joka määrittää perustukset talolle ja rakennuslupakuvat on Deko-Talojen suunnittelijalla tällä hetkellä piirrossa. Saan ensimmäiset luonnokset nähtäväksi kolmen viikon sisällä ja sitten kun lyödään ne lukkoon, ruvetaan hakemaan rakennuslupaa, jonka saaminen voi kestää jopa kesään saakka täällä Espoossa.

Odottavan aika on pitkä, mutta sillä aikaa ehdin varmasti jo saamaan sisustussuunnitelmia hyvälle mallille mikä onkin se mieluisin osuus. Tämä vuosi tulee olemaan siis paljon yhteistyöjuttuja Deko-Talojen kanssa ja uudenlaisia sisustussuunnitelmia. Toivottavasti lähdette ilolla mukaan seuraamaan projektia!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

6 kommenttia “Uusi rakennusprojekti

  1. Se on mun miehen rakennusprojekti ja juurikin valmistumassa. 🙂 Minä vastasin siinä vain sisustussuunnitelmasta, joten nyt on taas vapaat kädet uusille projekteille. 🙂

   1. Okei! Mä olen ihan pihalla. 😀 Mä ajattelin, että te muutatte siihen uuteen taloon, mutta nyt sulla sitten on kuitenkin oma tontti ja tulossa talo. Mitä sille tapahtuu?

 1. Onnittelut Nina?. Jos olisin itse nuorempi, olisi mulla sama projekti käynnissä.
  Nyt tarkkana erityisesti lisä- ja muutostöiden ja niistä luvattujen hyvitysten kanssa. Kaikki kirjallisesti. Kyllä sä osaat!
  Tsemppiä hankeeseen!

  1. Kiitos Olli! Juuri tänään käytiinkin näitä läpi, jotta voin alkaa tekemään sisustussuunnittelua ja laskemaan budjettia. Ja kirjallisesti on! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *