Terveiset hiekkamyrskyn keskeltä

Täällä ollaan, keskellä Afrikan Saharasta puhaltavaa Caluma-hiekkamyrskyä, joka alkoi eilen illalla. En ymmärtänyt hiekkamyrskyn vakavuutta ennen kuin äitini laittoi viestiä ja linkin uutiseen, missä kaikkia kehoitetaan pysymään sisällä ja miten lennot on peruttu ainakin toistaiseksi.

Naureskelin vielä eilen iltapäivällä, kun pikkuhiljaa näkymät alkoi jäädä hiekkasumun peittoon ja tuntui kun olisi hengitellyt hiekkaa. Brittilehdet otskoivat tätä hiekkamyrskyä apokalyptiseksi ja ilmeisesti Lanzarotella näkymät on olleetkin melkolailla sellaiset.

Onneksi meillä on lento takaisin kotiin vasta tiistaina ja tämän pitäisi olla ohi jo maanantaina iltapäivästä eli huomenna. Tämä päivä menee kuitenkin pitkälti hotellihuoneessa, mikä on hieman harmittavaa.

Toivotaan siis huomiseksi vielä parempaa keliä ennen kuin lähtö kotiin koittaa, jotenkin tuntuu että tämä on niin mun tuuria.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *