Tämä puuttuu Suomesta: Søstrene Grene

Ihanaa alkanutta viikkoa! Nyt on pakko nostaa esille aivan ihana sisustuskauppa, nimittäin tanskalainen Søstrene Grene. Törmäsin siihen noin vuosi sitten Instagramissa ja olen seurannut siitä saakka. Kumpa tämä saataisiin pian myös Suomeen, sillä tällä hetkellä näitä voi vain tyytyä ihailemaan näitä kuvia ja haaveilemaan.

Søstrene Grene on kahden sisaruksen luomus ja se tarjoaa iloa ja kauneutta arkeen. Sisustustuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu paljon muutakin, kuten mm. keittiötarvikkeita, askartelu- ja paketointituotteita, lasten leluja jne. Kaikki yhtä kaunista ja ihanaa.

Viimeisimpänä ihastuin näihin tämän kevään uutuustuotteisiin, upeisiin maljakoihin jotka näkyvät jo tuossa ensimmäisessä kuvassa. Søstrene Grene ihastuttaa muotoilullaan, värimaailmallaan ja edullisilla hinnoillaan. Alan haaveilla viikonloppureissua Kööpenhaminaan, jotta voisin kuljettaa näitä ihanuuksia omaan kotiini.

Lainasin tähän kuvat suoraan heidän uusimmasta sekä menneistä kuvastoista, nämä on niin ihanasti stailattukin että voi että!

Onko tämä merkki teille entuudestaan tuttu ja innostutteko näistä kuvista ja tuotteista yhtä paljon kun minä?

 

11 kommenttia “Tämä puuttuu Suomesta: Søstrene Grene

  1. En ole ennen kuullut tästä merkistä, mutta kuten Tanskassa muutenkin, sisustustuotteet ovat kauniita 🙂 Olin itse viime kesänä Tanskassa lomalla ja pääsin ihastelemaan kaupungin arkkitehtuuria ja kauniita sisustuksia 🙂

    1. Se on totta, Tanskassa osataan! En ole koskaan Tanskassa käynyt, mutta täytyy ehdottomasti ottaa se tavoitteeksi päästä sinne 🙂

  2. No tämähän on ihan meikäläisen lempparikauppa! Koko myymälä täynnä niin tyylikkäitä juttuja todella edulliseen hintaan. Täällä Islannissa kyseinen kauppa vieläpä löytyy, joten pääsen nauttimaan siitä niin usein kuin haluan. Joka kerta sitä meinaa mennä pikkaisen sekaisin ostosten kanssa, mutta täytyy aina muistutella itselle, mitä sitä Suomeen saakaan matkalaukussa mukanaan tuotua. 😀

    1. Voi että, ihanaa! Kyllä täytyy vielä päästä itsekin näitä hypistelemään jonnekin. <3

  3. Köpiksessä käydessäni kiersin tätä kauppaa varmaan kolme kertaa ympäri, kun en osannut päättää mitä valita mukaani! Lennoille olin varannut vain käsimatkatavarat joten ylimääräistä tilaa ei juuri ollut ? Muutamia superkauniita vihkoja pihtailen vieläkin, ja ostin ne viime kesänä. En vain ole raaskinut käyttää! Ehkä sitten uskallan ottaa ne käyttöön, kun tiedän pääseväni tuonne takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *