Kamera täynnä porokuvia

Minun oli tarkoitus julkaista tämä postaus meidän juhannuksesta jo kolme viikkoa sitten, mutta jostain syystä se jäi roikkumaan luonnoksiin ja oikeastaan olen ollut todella kiireinen yhdistäessä lasten kesäloman omiin töihini.

Kaksi yötä Lapissa, Magical Pond iglukylässä, ja kamera täynnä porokuvia. Olen käynyt Lapissa aikaisemmin vain talvella ja toivonut näkeväni vapaana tallustavia poroja, mutta turhaan. Nyt kesäaikaan niitä tuntui liikkuvan joka paikassa, kokoajan, aivan kuin ihmiset konsanaan.

Poroja kulki tien varsilla, keskellä teitä, parkkipaikoilla, metsässä ja tupsahteli niitä keskelle Rukan kylääkin. Paikallisille tämä ei ollut lainkaan omituista ja taksit ohitteli niitä teillä tottuneesti, mutta itselleni tämä kaikki oli todella hämmästyttävää ja mullistavaa ja kaivoin kameraa esiin kerta toisensa jälkeen ja pyysin miestäni hidastamaan.

Mutta se poroista. Magical Pondin iglukylä oli aivan valloittava ja vaikka pimeys ei laskeutunut Lapissa ollenkaan, tuli iglussa nukuttua silti todella makoisasti. Mökit olit varustettu silmälapuilla ja osan yöstä nukuinkin niillä. Kesäkautta ajatellen ei iglukylässä oltu vielä juuri varustauduttu vieraisiin, kaipasimme pientä terassia oman mökin viereen sekä mahdollisuutta päästä uimaan lampeen.

Viihtyvyydestä ei iglukylässä jääty silti paitsi. Viihdyimme paremmin kuin hyvin omassa mökissämme, tuijotellen luontoa ikkunoiden läpi ja nauttien toistemme seurasta. Nettiyhteydetkin oli niin surkeat, että jouduttiin tahtomattamme sometauolle ja se teki kyllä hyvää. Nyt kolme viikkoa myöhemmin kaipaan sinne niin takaisin.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *