A Beautiful Body haaste

Mietin osallistunko haasteeseen vai en. Osaksi sen takia ettei blogillani taida olla kovinkaan montaa lukijaa lähipiiriäni lukuunottamatta, mutta myös sen oman raskauden läpikäyneen vartalon paljastamisen vuoksi. Vatsan seutu on aina ollut ongelmakohtani ja olen häpeillyt sitä. Ennen raskaaksi tulemista onnistuin kuitenkin laihduttamaan n. 7kg ja olin todella tyytyväinen viime kesänä vartalooni ja uskalsin pukeutua tiukempiin vaatteisiin. Synnytyksestä on nyt kulunut n. 3,5 kk ja raskauden aikana kiloja tuli lopulta yhteensä 16, joista 14 kg on jo onnistuneesti karistettu pois tekemättä juuri mitään. Mutta vaikka vaaka näyttää lähes samaa kuin juuri ennen raskaaksi tulemista, kroppa ei näytä. Mahanahka roikkuu ja löllyy ja jenkkakahvat ovat taas täällä. Raskausarvilta olen välttynyt sekä vatsan että rintojen kohdalta lukuunottamatta linea negraa, joka vieläkin kummittelee.

Mieheni mielestä olen kuitenkin kaunein nainen maan päällä myös tässä vartalossa ja hän jumaloi sitä, joten pitäisi kai olla tyytyväinen. Lisäksi tästä kehosta on syntynyt meille maailman upein poika ja tulee toivottavasti syntymään vielä toinenkin, joten annettakoon kaikki ylimääräinen sille anteeksi. 🙂

beautiful_body.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *