Siivoustalkoot

Ostin viime viikolla Huuto.netistä Ikean Gulliver -pinnasängyn ja tänään haetaan siihen patja ja pedataan Elikselle siis pinnis meidän makuuhuoneeseen. Vielä en ole valmis siirtämään poikaa omaan huoneeseen, tosin jos joku näkisi sen huoneen niin ymmärtäisi myös miksi. 🙂 Eliksen huone toimii meillä edelleen varastona, sillä en vain pääse eroon tästä tavaramäärästä.

Olen huomannut nukkuvani nykyään todella huonosti yöni Elis meidän välissä, sillä Elis on alkanut heilumaan niin paljon. Tuntuu myös, että hän herää välissämme herkemmin ja ajattelin, että siirtämällä pinnasänkyyn hänkin nukkuisi paremmin yönsä. Enää ei nimittäin riitä 1-2 kertaa tisuttelut yöllä, vaan viime yönäkin heräsimme varmaan 4-5 kertaa syömään. En usko Eliksellä edes olevan joka kerta nälkä, vaan hän vain herää eikä osaa nukahtaa uudestaan ilman tissiä, kun ei tuttia suostu syömään. Ajattelin myös käydä ostamassa isojen poikien tutin ja kokeilla vielä sellaista hänelle. Meillä on mennyt monta kymppiä jo erilaisiin tutteihin ja kaikki lojuu kaapissa lähes käyttämättöminä. Haluaakohan kukaan tuollaisia uudenveroisia tutteja? Eikös ne saa desinfioitua ihan kunnolla. Täältä löytyisi mm. Aventin, MaM:n ja Nukin tutteja. Jotkut ovat ollut kerran suussa, toiset eivät kertaakaan.
Meillä olisi muutenkin kaikennäköistä lastentarviketta ja pieniä vaatteita, joista olisi tarkoitus luopua ja olenkin miettinyt blogikirppiksen avaamista, mutta en tiedä onko blogillani juurikaan lukijoita, että se olisi kannattavaa. Meiltä löytyisi mm. ihan uusi, käyttämätön Stokken Bounce ‘n’ Sleep -päiväsänky ja sitteri, jotka voitettiin Vau.fi:n kuukausikilpailusta sekä Mamas ja Papasin Star-Lite Swing -sitteri, joka ostettiin itse Huuto.netistä ja jäi meillä todella vähäiselle käytölle pojan viihtyessä paremmin siskoltani saadussa Baby Björnin sitterissä. Mielelläni siis kuulisinkin löytyykö blogiltani lukijoita ja miettiä blogikirppiksen avaamista. Olen hieman saamaton varatakseni pöytää mistään kirppikseltä, vaikka tällä tavaramäärällä olisi jo ihan suotavaa.

Vielä haluaisin kertoa asiasta, josta en aikaisemmin ole blogissani maininnut. Tai noh, olenhan kertonut kihlautumisestamme alkuvuonna, mutta nyt meillä on siis suunnitteilla häät ensi vuoden elokuulle. Tämän viikon perjantaina 9.8. alkaa lähtölaskenta tasan vuoden päästä vietettäviin häihimme. 🙂 Haluaisin kovasti kirjoitella hääsuunnitelmistani(mme) blogiin, mutta toisaalta haluan pitää asiat salaisuutena vierailtamme. Noh, ehkä väliin silti mahtuu muutama hehkutus silloin tällöin tulevista häistämme. Sen verran täytyy nyt kertoa, että hääpuku ja sormus minulle on jo hankittuna ja hääpaikan varausmaksu maksettu sekä muutamia koristeitakin on jo ehtinyt kertyä. Kirkkoa emme ole vielä saaneet, sillä alunperin oli tarkoitus saada Espoon Tuomiokirkko, mutta siellä päässä mokattiin todella pahasti meidän varauksen kanssa ja olen siitä edelleen surullinen. Tämän viikon perjantaina voin soittaa Kirkkonummen kirkkoon, joka tosin on meillä vasta varaussijalla 3. ja syyskuun 2. päivä saamme alkaa varaamaan Vantaan Pyhän Laurin kirkkoa ja Vihdin kirkkoa, jotka ovat meillä varaussijalla 1. ja 2.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *