Uskomatonta mutta totta

Hääjuhlista toipuneena (ei nyt ihan täysin vieläkään) voin onnellisena kirjoittaa tätä tekstiä, nimittäin meidän yhteinen ilta C:n kanssa meni aivan nappiin! C:n äiti tuli meille lauantaina noin kahden maissa ja pakkasin hänelle kassiin kaikkea tarvittavaa ja otin maitoja sulamaan pakastimesta ja laitoin erilaisia tuttipulloja valmiiksi. Olin koko päivän niin kamalan stressaantunut Eliksen pärjäämisestä, mutta hän päättikin näyttää äitille ja isille miten hienosti pärjää hoidossa. C:n äiti kyyditsi meidät Helsingin Tuomiokirkolle Eliksen kanssa ja ensimmäinen “wow” tuli jo automatkalla, nimittäin Elis alkoi syömään tuttia ja nukahti tutti suussa kaukaloon! No, se olikin toistaiseksi ainoa kerta kun tutti on kelvannut. 😉

Jännittyneissä fiiliksissä odottelin alkuiltaan ennen kuin kehtasin laittaa C:n äidille viestiä miten siellä pärjätään. Aivan turhaan, nimittäin Elis ei ollut tuntunut vieroksuvan pulloa ollenkaan ja ensimmäinen pullotus Aventin tuttipullolla oli mennyt kuin vanhalta konkarilta. Elis ei ollut koko päivänä ja iltana kertaakaan itkenyt eikä kitissyt. Saimme n. 30 sekunnin videopätkän Eliksestä, jossa setä naurattaa Elistä ja valehtelematta katsoin tuon videopätkän illan aikana kymmeniä kertoja ja valehtelen jos väitän että en esitellyt videota myös itselleni täysin vieraille ihmisille. 😀

Yöunille Elis oli mennyt noin yhdeksän aikoihin ja tämä pullotus oli tapahtunut Ainon luonnonkumituttipullolla ja siinä oli ollut pientä vänkäämistä aluksi, mutta kuulemma aivan yhtä loistavasti söi tästäkin pullosta. Nukkumaan oli mennyt todella kiltisti, C:n äidin ei ollut tarvinnut kun vain käydä peittelemässä Elis pinnasänkyyn ja hän oli jäänyt sinne kiltisti nukkumaan. Seuraavan kerran Elis oli herännyt vasta puoli viiden aikaan aamulla. Ihanaa <3

Meidän ilta meni myös yhtä hienosti. Viihdyimme juhlapaikalla neljään asti ja olimme kotona noin viiden maissa. Oli aivan uskomattoman ihanaa olla C:n kanssa yhdessä ulkona ja vielä nauttia ja olla rennosti huolehtimatta Eliksestä. Tätä me tarvittiin ja olo oli sen mukainen aamulla ja vieläkin päässä jomottaa. 😀

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *