Tissimies

Meidän Elis on kyllä henkeen ja vereen tissimies. Huomenna olisi tarkoitus lähteä juhlimaan C:n ystävän häitä ja kyseessähän on siis lapsettomat häät eli Elis on menossa ensimmäistä kertaa hoitoon. Elis ei syö pullosta eikä ime tuttia. Nyt on kokeiltu Aventin tuttipullot erikokoisilla päillä, MaMin tuttipullot erikokoisilla päillä, Ainon luonnonkumituttipullo ja jopa nokkamuki ja shottilasilla hörpytys, ei niin ei. Ja pumpatun äidinmaidon lisäksi kokeiltiin tänään myös korviketta, eikä sekään kelvannut.

20130811_120302.jpg
Tämä kuvastaa aika hyvin sitä, millaista syöminen pullosta on…

Eliksen syntymän jälkeen olen kerran käynyt ulkona jättäen C:n yksin Eliksen kanssa ja silloinkin olin kotona vielä laittamassa Eliksen nukkumaan, joten C joutui pullottamaan vain kerran yöllä. Ilmeisesti tarpeeksi unenpöpperössä pullo kelpasi niin, että muutama millilitra meni myös suuhun ja kelpasi jatkaa yöunia. Mutta huomenna olisi tarkoitus lykätä jo päivällä Elis hoitoon, kun kirkko on klo 16. Mua jännittää niin paljon etten tiedä miten päin olisin. Uskon kyllä C:n äidin pärjäävän hyvin, mutta olenkin huolissani Eliksestä. En haluaisi rääkätä sitä pakottamalla juomaan pullosta, joten voi olla, että hääjuhlat jäävät omalta osaltani lyhyeksi. Meillä on nyt ollut koko viikko tiukkaa treeniä pulloilun suhteen, mutta jokaikinen kerta on ollut niin kamalaa itkua ja maitoa pitkin poikin, että pakko se on kai luovuttaa.

Ensi viikolla meillä on 4kk neuvola ja aionkin kysyä jos voisimme aloittaa soseet, josko sillä saisin itselleni satunnaisesti omaa aikaa, sillä tähän asti olen ollut sidottuna Elikseen lähes 24/7. Muutaman kerran olen päässyt käymään salilla, kun Elis on mennyt jo yöunille sekä aamulla lenkille kun Elis on nukkunut päivän ekoja päiväunia. Meidän olisi tarkoitus lokakuussa jättää myös Elis päiväksi hoitoon mummin luokse, kun olemme lähdössä tulevien kaasojen ja bestmanien kanssa päiväristeilylle Tallinnaan hieman funtsimaan järjestelyjä ja siemailemaan tulevia mahdollisia hääjuomia. 😉

Viikon päästä lauantaina lähdemme Eliksen ensimmäiselle laivaristeilylle, kun suuntaamme nokkamme kohti Etelä-Ruotsia Simrishamnia, jonne C:n isä on muuttanut töiden perässä. Ajamme ensiksi Turkuun ja sieltä Viking Linella Tukholmaan, josta sunnuntai-aamuna n. 6h ajoa Simrishamniin. Takaisin tulemme seuraavan viikon tiistaina ja “kälysen” Viikkarin tilalle otin Promenade-hytin Silja Linelta ja paluu suoraan Helsinkiin. Syy miksi lähdemme Turusta on, että Turusta lähtevät Ruotsin laivat ovat perillä jo seuraavana aamuna 6.30 ja pääsemme ajoissa jatkamaan matkaa. Meidän mukaan lähtee myös C:n pikkuveli ja kukaan meistä ei ole ennen ajanut autoa ulkomailla, joten jännittää myös vähän tuo reissu, kuka uskaltaa ajaa. 😀 Onneksi Ruotsissa on aika samanlaista ajaa kuin Suomessa, ainakin toivottavasti?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *